Advertisements

Vă plac plimbările cu bicicleta? Dacă da, evitaţi pădurile

04 February 2018
Advertisements
Advertisements

Vă plac plimbările cu bicicleta? Dacă da, evitaţi pădurile

04 February 2018
În acest clip avem un biciclist dornic de aventură. Ieşind la o mică plimbare, eventual să dea o tură prin pădure, acesta este fugărit de un urs.
Biciclistul dă disperat din pedale, dar în cele din urmă poteca din pădure este blocată de un copac căzut. Biciclistul se dă jos de pe bicicletă şi o ia la fugă prin pădure.
https://iubescromania.net/va-plac-plimbarile-cu-bicicleta-daca-da-evitati-padurile
Catalina Ponor s-a nascut la Constanta, in 1987, iar dragostea pentru gimnastica a inceput inca de la varsta de patru ani, dar neastamparul ei, energia, toate i-au convins familia sa o duca de mica la
Catalina Ponor s-a nascut la Constanta, in 1987, iar dragostea pentru gimnastica a inceput inca de la varsta de patru ani, dar neastamparul ei, energia, toate i-au convins familia sa o duca de mica la gimnastica. Catalina, asemeni oricarei gimnaste, a visat sa fie Nadia Comaneci. A muncit de mica si a reusit sa devina un nume atat in gimnastica nationala cat si in cea international, devenind cea mai titrata gimnasta la barna, de pe continent! Catalina are nenumarate titluri si medalii si desi s-a retras din gimnastica, doreste sa devina antrenor, deoarece nimic nu o poate tine departe de sala.
Read More
https://iubescromania.net/catalina-ponor-cea-mai-titrata-gimnasta-la-barna
Advertisements
De câte ori, în viață, nu ne-am lovit de falsele așteptări. În același sens, funcționează și filmulețul de mai sus, care ne întărește ideea că aparențele înșală, de cele mai multe ori. Astfel, un bătr
De câte ori, în viață, nu ne-am lovit de falsele așteptări. În același sens, funcționează și filmulețul de mai sus, care ne întărește ideea că aparențele înșală, de cele mai multe ori. Astfel, un bătrânel, care, inițial, pare neajutorat își intră în rol, pe terenul de fotbal și îi uimește pe toți, cu prestația sa. Bineînțeles că personajul respectiv era doar un rol jucat de către un fotbalist profesionist.
Read More
https://iubescromania.net/s-a-deghizat-intr-un-batranel-si-le-a-dat-cea-mai-frumoasa-lectie-de-fotbal-din-viata-lor
În acest clip avem un biciclist dornic de aventură. Ieşind la o mică plimbare, eventual să dea o tură prin pădure, acesta este fugărit de un urs. Biciclistul dă disperat din pedale, dar în cele din ur
În acest clip avem un biciclist dornic de aventură. Ieşind la o mică plimbare, eventual să dea o tură prin pădure, acesta este fugărit de un urs. Biciclistul dă disperat din pedale, dar în cele din urmă poteca din pădure este blocată de un copac căzut. Biciclistul se dă jos de pe bicicletă şi o ia la fugă prin pădure.
Read More
https://iubescromania.net/va-plac-plimbarile-cu-bicicleta-daca-da-evitati-padurile
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search