Advertisements

Vă plac plimbările cu bicicleta? Dacă da, evitaţi pădurile

04 February 2018
Advertisements
Advertisements

Vă plac plimbările cu bicicleta? Dacă da, evitaţi pădurile

04 February 2018
În acest clip avem un biciclist dornic de aventură. Ieşind la o mică plimbare, eventual să dea o tură prin pădure, acesta este fugărit de un urs.
Biciclistul dă disperat din pedale, dar în cele din urmă poteca din pădure este blocată de un copac căzut. Biciclistul se dă jos de pe bicicletă şi o ia la fugă prin pădure.
http://iubescromania.net/va-plac-plimbarile-cu-bicicleta-daca-da-evitati-padurile
De câte ori, în viață, nu ne-am lovit de falsele așteptări. În același sens, funcționează și filmulețul de mai sus, care ne întărește ideea că aparențele înșală, de cele mai multe ori. Astfel, un bătr
De câte ori, în viață, nu ne-am lovit de falsele așteptări. În același sens, funcționează și filmulețul de mai sus, care ne întărește ideea că aparențele înșală, de cele mai multe ori. Astfel, un bătrânel, care, inițial, pare neajutorat își intră în rol, pe terenul de fotbal și îi uimește pe toți, cu prestația sa. Bineînțeles că personajul respectiv era doar un rol jucat de către un fotbalist profesionist.
Read More
http://iubescromania.net/s-a-deghizat-intr-un-batranel-si-le-a-dat-cea-mai-frumoasa-lectie-de-fotbal-din-viata-lor
Advertisements
La aproape șapte ani de la accidentul grav suferit în timpul unui antrenament, fostul fotbalist Mihai Neșu ne oferă din nou o lecție impresionantă de viață! Mihai Nesu si-a surprins apropiatii si toti
La aproape șapte ani de la accidentul grav suferit în timpul unui antrenament, fostul fotbalist Mihai Neșu ne oferă din nou o lecție impresionantă de viață! Mihai Nesu si-a surprins apropiatii si toti cei care il admira, dupa ce a aparut intr-o serie de fotografii fara scaunul cu rotile! Mihai Neșu se simte din ce în ce mai bine, și asta o si arată! Fostul fotbalist a acceptat să apară în calendarul steliștilor. El a renunțat la scaunul cu rotile, iar imaginea în care apare într-un fotoliu, postată pe pagina de Facebook dedicată lui, a strâns sute de aprecieri! În urma unui accident stupid petrecut în 10 mai 2010 la antrenamentul echipei Utrecht, Mihai Neşu a rămas paralizat de la gât în jos. De atunci, viața lui s-a schibat complet! Mihai și-a încheiat demn cariera de fotbalist și a a creat o fundaţie prin care sprijină oamenii aflaţi în situaţia lui. „Viața mea este o bucurie extraordinară!” „Accidentul pe care l-am avut mi-a adus niște oameni extraordinari în jurul meu, m-a apropiat foarte mult de sora mea. Apoi, am și niște oameni extraordinari, tineri, care au grijă de mine și de fundație. Chiar dacă accidentul este ceva neplăcut, viața mea de acum este o bucurie extraordinară! Particip la lucrurile deosebite pe care oamenii de la fundație le fac. Fac terapie cu copiii și ne bucurăm împreună de fiecare progres pe care îl fac”, a spus Mihăiță Neșu Distribuie prietenilor Multumim!
Read More
http://iubescromania.net/mihaita-nesu-fotografiat-fara-scaun-cu-rotile-imaginea-a-starnit-sute-de-aprecieri-pe-facebook
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search