Advertisements

Urmăreşte aceste farse care te vor amuza

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

Urmăreşte aceste farse care te vor amuza

10 October 2017

Videoclipul este unul comic. În el, apar mai multe episoade scurte amuzante. În primele scene, un om, mascat în dinozaur îi sperie pe trecători, aruncându-se în calea lor. Personajul - dinozaur apare în mai multe ipostaze: fie iese din tufișuri, fie luând poziția de statuie într-un parc sau în sala de gimnastică.


În următoarele scene, un tânăr aruncă peste oameni un șarpe din plastic, în timp ce în ultimele, cineva joacă rolul unui mort, aflat pe targă, care învie, speriindu-i pe cei care așteaptă pe holurile spitalului.

https://iubescromania.net/urmareste-aceste-farse-care-te-vor-amuza
Știm cu toții că muzica de manele a lui Florin Salam se potrivește, mai degrabă, altor contexte decât cel din imaginile de mai sus, cum ar fi cel al nunților sau al petrecerilor. Astfel, este simplu d
Știm cu toții că muzica de manele a lui Florin Salam se potrivește, mai degrabă, altor contexte decât cel din imaginile de mai sus, cum ar fi cel al nunților sau al petrecerilor. Astfel, este simplu de înțeles cum o băbuță care dansează, imitând aproape perfect mișcările oricărui tânăr din ziua de azi nu poate decât să stârnească hohote de râs.
Read More
https://iubescromania.net/babuta-danseaza-pe-melodia-lui-florin-salam
Advertisements

Voi ce preferati dimineata?

17 November 2017
Voi ce preferati dimineata? Cu totii preferam partea aia faina, iubirea. Don Machiavelli este cunoscut datorită clipurilor amuzante postate pe siteul de socializare youtube.Clipurile sale au devenit v
Voi ce preferati dimineata? Cu totii preferam partea aia faina, iubirea. Don Machiavelli este cunoscut datorită clipurilor amuzante postate pe siteul de socializare youtube.Clipurile sale au devenit virale şi foarte cunoscute în lumea internautilor. Vizionare placuta!
Read More
https://iubescromania.net/voi-ce-preferati-dimineata
Nimeni nu știe exact de ce latră câinii la lună, însă întrebarea persistă, încă, în mintea oamenilor. Cu atât mai mult devine amuzant acest filmuleț, în care este surprins un câine, care latră, și el,
Nimeni nu știe exact de ce latră câinii la lună, însă întrebarea persistă, încă, în mintea oamenilor. Cu atât mai mult devine amuzant acest filmuleț, în care este surprins un câine, care latră, și el, la lună, sperând că o va putea prinde, ca pe o minge, după îndemnurile stăpânilor săi.
Read More
https://iubescromania.net/tu-stiai-de-ce-latra-cainii-la-luna-priveste-acest-clip
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search