Advertisements

Un simplu nuntaş suprinde toţi invitaţii de la nuntă

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Un simplu nuntaş suprinde toţi invitaţii de la nuntă

24 February 2018
La o nuntă de românaşi de-ai noştrii, un nuntaş îi uimeşte în mod pe plăcut pe toţi invitaţii la nuntă.
Preluând microfonul lăutarului de drept al nunţii, încă de la primele cuvinte, lumea începe a aplauda şi a aprecia talentul ascuns al acetui nuntaş.
http://iubescromania.net/un-simplu-nuntas-suprinde-toti-invitatii-de-la-nunta
Multe au fost experimentate in ROMANIA si putine au ajuns la noi. Cu atat mai putin s-a stiut de acest tren proiectat de COANDA in anii 70, care ar fi circulat fara nici o problema la viteze de 500km/
Multe au fost experimentate in ROMANIA si putine au ajuns la noi. Cu atat mai putin s-a stiut de acest tren proiectat de COANDA in anii 70, care ar fi circulat fara nici o problema la viteze de 500km/h. Cu alte cuvinte nu ne-a impiedicat Ceausescu de la nimic. Printr-un tub vidat, acest tren ar fi revolutionat lumea. Nu a fost sa fie pana la capat!
Read More
http://iubescromania.net/experimentul-secret-al-romaniei-trenul-care-pleaca-prin-tub-vidat-cu-500-km-h
Advertisements
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos.
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos. Vă rugăm să daţi SHARE acestui superb clip, pentru a fi vizionat şi de prietenii voştri de pe facebook!
Read More
http://iubescromania.net/100-de-cupluri-s-au-adunat-intr-un-dans-sincron-fenomenal-de-frumos
Toata lumea a auzit de lalele si de faptul ca ele sunt orinale din Olanda. Olandeze au niste tractoare speciale care cultiva lalelele. Campurile pline de lalele arata intr-un mod fantezist, incredibil
Toata lumea a auzit de lalele si de faptul ca ele sunt orinale din Olanda. Olandeze au niste tractoare speciale care cultiva lalelele. Campurile pline de lalele arata intr-un mod fantezist, incredibil de frumos. Iarasi ne demonstreaza incapabilitatea autoritatilor romane.
Read More
http://iubescromania.net/v-ar-placea-sa-vedeti-asa-ceva-si-in-romania
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search