Advertisements

Un om al străzii dă o lecţie de viaţă trecătorilo ce-l ascultă cântând la pian

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Un om al străzii dă o lecţie de viaţă trecătorilo ce-l ascultă cântând la pian

24 February 2018
Un om al străzii cântând la pian, a devenit viral în Finlanda, după e a uimit într-un mod super plăcut cu modalitatea şi felul în care cânta la pian.
Cu multe peste pianişti cunoascuţi deja, acest om al străzii cântă mereu în acelaşi loc pentru a face lumea mai bună, spune el.
http://iubescromania.net/un-om-al-strazii-da-o-lectie-de-viata-trecatorilo-ce-l-asculta-cantand-la-pian
Este o vorba romaneasca foarte buna acestui videoclip: cum ti-I cresti, asa il ai! Cu siguranta, pe langa talent si dragostea fata de muzica, aceasta fetita a fost indrumata si sprijinita de catre fam
Este o vorba romaneasca foarte buna acestui videoclip: cum ti-I cresti, asa il ai! Cu siguranta, pe langa talent si dragostea fata de muzica, aceasta fetita a fost indrumata si sprijinita de catre familie, in spiritul traditiilor romanesti si a folclorului. Radacinile se pastreaza prin muzica si dans! Cu siguranta, ea le va duce mai departe! Felicitari! Iti vine sa o mananci!
Read More
http://iubescromania.net/ia-uitati-ce-minune-de-copil-cum-stie-ea-sa-cante-si-sa-dea-spectacol-iti-vine-sa-o-mananci
Advertisements
La o nuntă de românaşi de-ai noştrii, un nuntaş îi uimeşte în mod pe plăcut pe toţi invitaţii la nuntă. Preluând microfonul lăutarului de drept al nunţii, încă de la primele cuvinte, lumea începe a ap
La o nuntă de românaşi de-ai noştrii, un nuntaş îi uimeşte în mod pe plăcut pe toţi invitaţii la nuntă. Preluând microfonul lăutarului de drept al nunţii, încă de la primele cuvinte, lumea începe a aplauda şi a aprecia talentul ascuns al acetui nuntaş.
Read More
http://iubescromania.net/un-simplu-nuntas-suprinde-toti-invitatii-de-la-nunta
De cele mai multe ori, atunci când iubim, suntem în stare să facem cam orice pentru a demonstra persoanei iubite ce reprezintă pentru noi, şi cât de mult o iubim, şi vrem să rămână alături de noi. Băi
De cele mai multe ori, atunci când iubim, suntem în stare să facem cam orice pentru a demonstra persoanei iubite ce reprezintă pentru noi, şi cât de mult o iubim, şi vrem să rămână alături de noi. Băiatul este de apreciat că a lăsat emoţiile deoparte, şi a cântat superb privind-o pe iubita lui în ochi.
Read More
http://iubescromania.net/a-lasat-emotiile-la-o-parte-si-a-cantat-pentru-iubita-lui-merita-aprecierile-noastre
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search