Advertisements

Un om al străzii dă o lecţie de viaţă trecătorilo ce-l ascultă cântând la pian

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Un om al străzii dă o lecţie de viaţă trecătorilo ce-l ascultă cântând la pian

24 February 2018
Un om al străzii cântând la pian, a devenit viral în Finlanda, după e a uimit într-un mod super plăcut cu modalitatea şi felul în care cânta la pian.
Cu multe peste pianişti cunoascuţi deja, acest om al străzii cântă mereu în acelaşi loc pentru a face lumea mai bună, spune el.
https://iubescromania.net/un-om-al-strazii-da-o-lectie-de-viata-trecatorilo-ce-l-asculta-cantand-la-pian
Este o vorba romaneasca foarte buna acestui videoclip: cum ti-I cresti, asa il ai! Cu siguranta, pe langa talent si dragostea fata de muzica, aceasta fetita a fost indrumata si sprijinita de catre fam
Este o vorba romaneasca foarte buna acestui videoclip: cum ti-I cresti, asa il ai! Cu siguranta, pe langa talent si dragostea fata de muzica, aceasta fetita a fost indrumata si sprijinita de catre familie, in spiritul traditiilor romanesti si a folclorului. Radacinile se pastreaza prin muzica si dans! Cu siguranta, ea le va duce mai departe! Felicitari! Iti vine sa o mananci!
Read More
https://iubescromania.net/ia-uitati-ce-minune-de-copil-cum-stie-ea-sa-cante-si-sa-dea-spectacol-iti-vine-sa-o-mananci
Advertisements
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti.
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti. Priviti insa, cum acesti bunici stiu sa dea un exemplu de iubire si vitalitate la nunta nepotilor lor. Si ce frumos stiu sa danseze. Felicitari acestor bunici pe cinste. Sa ii tina Dumnezeu ca frumos danseaza!
Read More
https://iubescromania.net/nunta-la-romani-si-o-pereche-de-bunici-pe-cinste-ia-uitati-cum-danseaza-1
Maria Cornescu si melodia ei “M-a cuprins dorul de mama”, ar trebui cu siguranta sa o avem in sufletul nostrum mereu. Ca un semn de carte si de dor. MAMA spunem la orice varsta cand ne doare ceva. Ori
Maria Cornescu si melodia ei “M-a cuprins dorul de mama”, ar trebui cu siguranta sa o avem in sufletul nostrum mereu. Ca un semn de carte si de dor. MAMA spunem la orice varsta cand ne doare ceva. Oricat de mari am fi, MAMA este cel mai aprins dor! Chiar daca suntem parinti si varsta a trecut peste noi, tot simtim cand ne e greu sa o strigam pe mama. Daca o avem, suntem cei mai fericiti. Dumnezeu sa ne traiasca toate mamele!
Read More
https://iubescromania.net/mama-spunem-la-orice-varsta-cand-ne-doare-ceva-oricat-de-mari-am-fi-mama-este-cel-mai-aprins-dor
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search