Advertisements

Un om al străzii dă o lecţie de viaţă trecătorilo ce-l ascultă cântând la pian

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Un om al străzii dă o lecţie de viaţă trecătorilo ce-l ascultă cântând la pian

24 February 2018
Un om al străzii cântând la pian, a devenit viral în Finlanda, după e a uimit într-un mod super plăcut cu modalitatea şi felul în care cânta la pian.
Cu multe peste pianişti cunoascuţi deja, acest om al străzii cântă mereu în acelaşi loc pentru a face lumea mai bună, spune el.
https://iubescromania.net/un-om-al-strazii-da-o-lectie-de-viata-trecatorilo-ce-l-asculta-cantand-la-pian
Dacă femeile ar avea un anume imn, această melodie îndeplineşte toate condiţiile pentru a avea această catalogare. Această superbă melodie, este reprezentativă pentru foarte multe femei, astfel, a dev
Dacă femeile ar avea un anume imn, această melodie îndeplineşte toate condiţiile pentru a avea această catalogare. Această superbă melodie, este reprezentativă pentru foarte multe femei, astfel, a devenit ceea ce noi numim "imnul femeilor". O melodie pentru femeile puternice, care ştiu unde le este locul în sociatate.
Read More
https://iubescromania.net/o-melodie-reprezentativa-pentru-multe-femei
Advertisements
Se pare că imaginația umană, când vine vorba de interpretare cu ajutorul unor instrumente muzicale, depășește orice limite. În acest sens, nu trebuie să ne uimească prea tare prestația unui bătrân, ca
Se pare că imaginația umană, când vine vorba de interpretare cu ajutorul unor instrumente muzicale, depășește orice limite. În acest sens, nu trebuie să ne uimească prea tare prestația unui bătrân, care cântă, pe ritmurile unei melodii cunoscute, cu ajutorul a numai două linguri.
Read More
https://iubescromania.net/impresionant-un-domn-in-varsta-canta-cu-doua-linguri
Undeva prin România, undeva la ţară, s-au adunat într-o horă mai mulţi invitaţi. Invitaţii au incins o horă aşa cum nu s-a mai văzut la noi. Demn de apreciat aceşti tineri din cauza rapidităţi cu care
Undeva prin România, undeva la ţară, s-au adunat într-o horă mai mulţi invitaţi. Invitaţii au incins o horă aşa cum nu s-a mai văzut la noi. Demn de apreciat aceşti tineri din cauza rapidităţi cu care au dansat zeci de minute în şir pe sârbă. Sârba,un dans deja foarte bine cunoscut de toţi românii.
Read More
https://iubescromania.net/nu-am-vazut-niciodata-pe-cineva-dansand-asa-pe-sarba-voi
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search