Advertisements

Umilință maximă: să fii depășit cu 200 km/h de un Trabant!

14 December 2017
Advertisements
Advertisements

Umilință maximă: să fii depășit cu 200 km/h de un Trabant!

14 December 2017
N-ai văzut așa ceva în viața ta! Șoferul a rămas șocat după ce a văzut pentru cine s-a dat la o parte!
 Cum e să ajungi la peste 180 km/h viteză pe autostradă și să fii depășit cu o rablă de Trabant?
În ce a reușit să-și transforme mașinuța proprietarul Trabantului este de-a dreptul uimitor și
provocator!
https://iubescromania.net/umilinta-maxima-sa-fii-depasit-cu-200-km-h-de-un-trabant
N-ai văzut așa ceva în viața ta! Șoferul a rămas șocat după ce a văzut pentru cine s-a dat la o parte!  Cum e să ajungi la peste 180 km/h viteză pe autostradă și să fii depășit cu o rablă de Trabant?
N-ai văzut așa ceva în viața ta! Șoferul a rămas șocat după ce a văzut pentru cine s-a dat la o parte!  Cum e să ajungi la peste 180 km/h viteză pe autostradă și să fii depășit cu o rablă de Trabant? În ce a reușit să-și transforme mașinuța proprietarul Trabantului este de-a dreptul uimitor și provocator!
Read More
https://iubescromania.net/umilinta-maxima-sa-fii-depasit-cu-200-km-h-de-un-trabant
Advertisements
Întrebarea din titlu te face să te aștepți că, în videoclip, vei vedea o întrecere între cele două tipuri de mașini, astfel încât să îți dai seama care e mai puternică (deși este evident, de la începu
Întrebarea din titlu te face să te aștepți că, în videoclip, vei vedea o întrecere între cele două tipuri de mașini, astfel încât să îți dai seama care e mai puternică (deși este evident, de la început, care). Dar, de fapt, filmarea constă într-o argumentare, prin câteva fapte concrete prezentate de o familie, proprietară de mașină Dodge, că această marcă de mașină ar trebui scoasă din uz, întrucât este un pericol atât pentru șosele, cât și pentru oameni.
Read More
https://iubescromania.net/tanc-vs-dodge-care-este-mai-puternic
Niște prieteni au vrut să facă o farsă pe seama unuia dintre ei și i-au chemat un taxi, dar unul foarte special. În 10 minute de la pornire, pasagerul înțelege că ceva nu merge bine și... vezi tu ce u
Niște prieteni au vrut să facă o farsă pe seama unuia dintre ei și i-au chemat un taxi, dar unul foarte special. În 10 minute de la pornire, pasagerul înțelege că ceva nu merge bine și... vezi tu ce urmează și cine l-a făcut pe protagonist să se simtă ca un personaj dintr-un film de acțiune!
Read More
https://iubescromania.net/taxiul-care-te-face-sa-impietresti-de-frica
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search