Advertisements

Uite cum arată Tom şi Jerry în viaţa reală

22 October 2017
Advertisements
Advertisements

Uite cum arată Tom şi Jerry în viaţa reală

22 October 2017

Cu toții cunoaștem filmul de desene animate “Tom și Jerry”. Ca urmare a acestui fapt, mulți dintre noi ne-am numit animalele de companie după aceste personaje, care ne-au înseninat copilăria.


În serialul respectiv, cele două animăluțe sunt dușmani de moarte, însă în videoclipul de mai sus, o pisică și un șoarece devin, spre uimirea tuturor, cei mai buni prieteni.

http://iubescromania.net/uite-cum-arata-tom-si-jerry-in-viata-reala
Acest videoclip ne arată un pont, și anume un alt mod de a desface lanțul unui cărucior de cumpărături, atunci când nu ai o fisă potrivită. Ideea este binevenită, ea prezentând un potențial client, ca
Acest videoclip ne arată un pont, și anume un alt mod de a desface lanțul unui cărucior de cumpărături, atunci când nu ai o fisă potrivită. Ideea este binevenită, ea prezentând un potențial client, care desface lanțul respectiv, ușor, cu o cheie potrivită, pe care o răsucește puțin în nișa respectivă, până ce trucul îi reușește.
Read More
http://iubescromania.net/de-retinut-uite-cum-poti-lua-un-carucior-de-cumparaturi-fara-fisa
Advertisements
S-a tuns după ce timp de 9 ani a avut părul mare. Vezi reacţia mamei! Timp de nouă ani nu s-a tuns deloc, având părul împletit într-un stil african. După aceşti nouă ani s-a decis că este timpul pentr
S-a tuns după ce timp de 9 ani a avut părul mare. Vezi reacţia mamei! Timp de nouă ani nu s-a tuns deloc, având părul împletit într-un stil african. După aceşti nouă ani s-a decis că este timpul pentru o schimbare. Şi-a dat pleata jos şi s-a tuns într-un mod în care mamei lui i-au dat lacrimile.
Read More
http://iubescromania.net/s-a-tuns-dupa-ce-timp-de-9-ani-a-avut-parul-mare-vezi-reactia-mamei
Câteodată, gesturile mici fac diferența între oameni. Astfel funcționează și videoclipul de mai sus, care aduce în prim plan un asemenea gest, al unui motociclist. Acesta se oprește, pentru a-l ajuta
Câteodată, gesturile mici fac diferența între oameni. Astfel funcționează și videoclipul de mai sus, care aduce în prim plan un asemenea gest, al unui motociclist. Acesta se oprește, pentru a-l ajuta pe un om aflat în scaun cu rotile să traverseze și, apoi, își vede de drum.
Read More
http://iubescromania.net/datorita-acestui-clip-incep-sa-cred-ca-mai-exista-oameni-printre-noi
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search