Advertisements

Uite cum arată Tom şi Jerry în viaţa reală

22 October 2017
Advertisements
Advertisements

Uite cum arată Tom şi Jerry în viaţa reală

22 October 2017

Cu toții cunoaștem filmul de desene animate “Tom și Jerry”. Ca urmare a acestui fapt, mulți dintre noi ne-am numit animalele de companie după aceste personaje, care ne-au înseninat copilăria.


În serialul respectiv, cele două animăluțe sunt dușmani de moarte, însă în videoclipul de mai sus, o pisică și un șoarece devin, spre uimirea tuturor, cei mai buni prieteni.

https://iubescromania.net/uite-cum-arata-tom-si-jerry-in-viata-reala
Cele mai frumoase obiceiuri din strămoşi şi până în zilele noastre, încă la găsim în Moldova.Încă să respectă jocul ursului, căluţii, mersul cu capra. În cea mai frumasă perioadă a anului, românii îşi
Cele mai frumoase obiceiuri din strămoşi şi până în zilele noastre, încă la găsim în Moldova.Încă să respectă jocul ursului, căluţii, mersul cu capra. În cea mai frumasă perioadă a anului, românii îşi fac urări şi cadouri, pentru a întâmpina noul an cu bine.
Read More
https://iubescromania.net/obicei-de-anul-nou-zona-moldovei
Advertisements
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos.
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos. Vă rugăm să daţi SHARE acestui superb clip, pentru a fi vizionat şi de prietenii voştri de pe facebook!
Read More
https://iubescromania.net/100-de-cupluri-s-au-adunat-intr-un-dans-sincron-fenomenal-de-frumos
Un clipuleț haios care îți va ridica moralul și va face ziua ta mai frumoasă! Acesta reprezintă o colecție de imagini din toată țară, obișnuite și năstrușnice în același timp. Așa e România, țara în c
Un clipuleț haios care îți va ridica moralul și va face ziua ta mai frumoasă! Acesta reprezintă o colecție de imagini din toată țară, obișnuite și năstrușnice în același timp. Așa e România, țara în care oamenii fac haz de necaz și se descurcă în orice situație! Atenție: tot ce vei vedea e 100% real!
Read More
https://iubescromania.net/romania-de-zi-cu-zi-asa-cum-este-ea
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search