Advertisements

Uite cum arata Romania in anii 60

08 February 2018
Advertisements
Advertisements

Uite cum arata Romania in anii 60

08 February 2018
Frumoasa si eterna Romania, asa cum era ea, in anii 60.
Este placut impresionant sa vezi astfel pe clipuri pe internet. Realitatea in care traim este cu mult sub cea din anii 60.
Romania granarul Europei, cu oameni foarte muncitori. Pe atunci nu se murea de foame.
http://iubescromania.net/uite-cum-arata-romania-in-anii-60
O familie de români, aşa cum ne este obiceiul de Sfântul Vasile, îl lasă pe domnul mai în vârstă să facă urătura specifică şi tradiţională. Cel mai tare pluguşor de Sfântul Vasile. Se spune că mai toa
O familie de români, aşa cum ne este obiceiul de Sfântul Vasile, îl lasă pe domnul mai în vârstă să facă urătura specifică şi tradiţională. Cel mai tare pluguşor de Sfântul Vasile. Se spune că mai toate familiile de români au câte un Vasile la masa dintre ani.
Read More
http://iubescromania.net/cel-mai-tare-plugusor-de-sfantul-vasile
Advertisements
Celebrii youtuberi deja nu mai ştiu ce să facă pentru a atrage atenţia asupra lor, şi a conţinutului lor. În clipul de mai sus avem un tânăr care a umplut cada cu biscuiţi OREO, apoi pur şi simplu s-a
Celebrii youtuberi deja nu mai ştiu ce să facă pentru a atrage atenţia asupra lor, şi a conţinutului lor. În clipul de mai sus avem un tânăr care a umplut cada cu biscuiţi OREO, apoi pur şi simplu s-a aruncat în cadă, ca şi când nimic nu s-a întâmplat.
Read More
http://iubescromania.net/a-facut-baie-intr-o-cada-plina-cu-biscuiti-oreo
Cand iubesti, se spune ca nu exista timp, limite, bariere si totusi, uneori, nici noi nu stim si nu intelegem de ce, renuntam si plecam. Speram insa ca mereu sa fim asteptati. Poate de asta si plecam.
Cand iubesti, se spune ca nu exista timp, limite, bariere si totusi, uneori, nici noi nu stim si nu intelegem de ce, renuntam si plecam. Speram insa ca mereu sa fim asteptati. Poate de asta si plecam. Sa vedem daca iubirea poate sa ne tina legati. Uneori, o gasim acolo. La acelasi numar de telefon. Aceeiasi voce. Aceeiasi iubire. Dar e prea tazriu. Putea fi si la timp, dar viata a mers inainte, chiar daca iubirea a ramas in inima. Daca IUBESTI, ramai. Mai TARZIU, poate fi prea tarziu, chiar si pentru IUBIRE!
Read More
http://iubescromania.net/daca-iubesti-ramai-mai-tarziu-poate-fi-prea-tarziu-chiar-si-pentru-iubire-dupa-5-ani
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search