Advertisements

Temperaturi uriase. Au luat foc copacii pe strada

08 February 2018
Advertisements
Advertisements

Temperaturi uriase. Au luat foc copacii pe strada

08 February 2018
Temperaturi uriase, asa de mari incat copacii au luat foc pe strada. Temperatura masura arata ca sunt cel putin 63 de grade. Daca ai punem si asfalt incins, mai ales pe timp de zi, temperatura creste si mai mult.
Incalzirea globala sa fie oare motivul princepal?
https://iubescromania.net/temperaturi-uriase-au-luat-foc-copacii-pe-strada
Iată un clip video de râs și de plâns! Vezi cu ce se ocupă gardienii ordinii publice când nu au parte de crime mai grave. Pe cine au prins polițiștii români de data această? Oare cu ce a păcătuit biet
Iată un clip video de râs și de plâns! Vezi cu ce se ocupă gardienii ordinii publice când nu au parte de crime mai grave. Pe cine au prins polițiștii români de data această? Oare cu ce a păcătuit bietul om? Scandal în plină zi în fața unui bloc ordinar!
Read More
https://iubescromania.net/o-surpriza-neplacuta-prins-de-politie-in-plina-zi
Advertisements
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos.
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos. Vă rugăm să daţi SHARE acestui superb clip, pentru a fi vizionat şi de prietenii voştri de pe facebook!
Read More
https://iubescromania.net/100-de-cupluri-s-au-adunat-intr-un-dans-sincron-fenomenal-de-frumos
Omul din imagini a început să planteze câte un copac, în fiecare zi, cu 38 de ani în urmă, lucru de care se declară foarte mândru și fericit. Gestul său nu poate rămâne fără a fi remarcat, iar reporte
Omul din imagini a început să planteze câte un copac, în fiecare zi, cu 38 de ani în urmă, lucru de care se declară foarte mândru și fericit. Gestul său nu poate rămâne fără a fi remarcat, iar reporterii sunt primii care îl felicită pentru inițiativa de a popula zona în care locuiește, transformând-o într-o junglă plină de viață.
Read More
https://iubescromania.net/acum-38-de-ani-a-inceput-sa-planteze-cate-un-copac-in-fiecare-zi-vezi-cum-arata-acest-loc
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search