Advertisements

Tanc vs Dodge - care este mai puternic?

18 October 2017
Advertisements
Advertisements

Tanc vs Dodge - care este mai puternic?

18 October 2017

Întrebarea din titlu te face să te aștepți că, în videoclip, vei vedea o întrecere între cele două tipuri de mașini, astfel încât să îți dai seama care e mai puternică (deși este evident, de la început, care).


Dar, de fapt, filmarea constă într-o argumentare, prin câteva fapte concrete prezentate de o familie, proprietară de mașină Dodge, că această marcă de mașină ar trebui scoasă din uz, întrucât este un pericol atât pentru șosele, cât și pentru oameni.

https://iubescromania.net/tanc-vs-dodge-care-este-mai-puternic
Românii de rând au hotărât să pună capăt jafului pădurilor noastre! În timp ce statul rămâne indiferent, cetățenii acționează și fac ce pot pentru a-și salva locurile dragi. Vezi cum au oprit camionul
Românii de rând au hotărât să pună capăt jafului pădurilor noastre! În timp ce statul rămâne indiferent, cetățenii acționează și fac ce pot pentru a-și salva locurile dragi. Vezi cum au oprit camionul plin de lemne tăiate ilegal. Distribuie și tu acest clip video ca să vadă cât mai multă lume exemplul demn de urmat!
Read More
https://iubescromania.net/s-a-rasculat-poporul-opriti-hotia-padurilor
Advertisements
Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Însă atunci când suntem puși la punct, în plină stradă, când este și foarte aglomerat, este foarte probabil să nu avem chef de a răspunde. Așa procedează și șo
Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Însă atunci când suntem puși la punct, în plină stradă, când este și foarte aglomerat, este foarte probabil să nu avem chef de a răspunde. Așa procedează și șoferul din imagini, care, atunci când i se atrage atenția asupra erorii comise în trafic, preferă să deschidă geamul din spatele mașinii, de unde scoate capul un câine mare. Cei care au filmat scena se distrează copios.
Read More
https://iubescromania.net/a-fost-pus-la-punct-in-trafic-fara-drept-la-replica
Dupa ce initial, conform unei hotarari, tractorul nefiind autovehicul ci doar o masina agricola care face diverse lucrari si care se deplaseaza, ocazional, pe un drum., nu necesita permis, acum legsil
Dupa ce initial, conform unei hotarari, tractorul nefiind autovehicul ci doar o masina agricola care face diverse lucrari si care se deplaseaza, ocazional, pe un drum., nu necesita permis, acum legsilatia prevede ca pe drumuri publice este totusi nevoie de permis. E bine de stiut! Fiind departe de drumul public, acest copil poate da lectii de condus si de arat multor oameni mari. Desi unii vor spune ca este neglijenta, eu as spune ca pe vremuri, aceasta “neglijenta” a crescut oameni mari si sanatosi, harnici, care au stiut sa munceasca pamantul, au intretinut o casa si o familie. Uneori sa stii o meserie e mai sanatos decat sa stai la laptop toata ziua! Nu e asa? Ce parere aveti?
Read More
https://iubescromania.net/de-mic-stie-sa-are-pamantul-asa-cresteau-romanii
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search