Advertisements

Tanc vs Dodge - care este mai puternic?

18 October 2017
Advertisements
Advertisements

Tanc vs Dodge - care este mai puternic?

18 October 2017

Întrebarea din titlu te face să te aștepți că, în videoclip, vei vedea o întrecere între cele două tipuri de mașini, astfel încât să îți dai seama care e mai puternică (deși este evident, de la început, care).


Dar, de fapt, filmarea constă într-o argumentare, prin câteva fapte concrete prezentate de o familie, proprietară de mașină Dodge, că această marcă de mașină ar trebui scoasă din uz, întrucât este un pericol atât pentru șosele, cât și pentru oameni.

http://iubescromania.net/tanc-vs-dodge-care-este-mai-puternic
Lada este o binecunoscuta marca auto din Rusia.Deşi are dimensiuni normale, ai să rămâi uimit câte persoane pot încape în aceasta. Acţiunea din clip are loc undeva la periferia unui oraş, iar şoferul
Lada este o binecunoscuta marca auto din Rusia.Deşi are dimensiuni normale, ai să rămâi uimit câte persoane pot încape în aceasta. Acţiunea din clip are loc undeva la periferia unui oraş, iar şoferul a vrut să facă o demonstraţie, ca să vadă câţi oameni pot să încapă în maşina lui.
Read More
http://iubescromania.net/nu-o-sa-ti-vina-sa-crezi-cati-oameni-incap-intr-un-autoturism-lada
Advertisements
Dupa ce initial, conform unei hotarari, tractorul nefiind autovehicul ci doar o masina agricola care face diverse lucrari si care se deplaseaza, ocazional, pe un drum., nu necesita permis, acum legsil
Dupa ce initial, conform unei hotarari, tractorul nefiind autovehicul ci doar o masina agricola care face diverse lucrari si care se deplaseaza, ocazional, pe un drum., nu necesita permis, acum legsilatia prevede ca pe drumuri publice este totusi nevoie de permis. E bine de stiut! Fiind departe de drumul public, acest copil poate da lectii de condus si de arat multor oameni mari. Desi unii vor spune ca este neglijenta, eu as spune ca pe vremuri, aceasta “neglijenta” a crescut oameni mari si sanatosi, harnici, care au stiut sa munceasca pamantul, au intretinut o casa si o familie. Uneori sa stii o meserie e mai sanatos decat sa stai la laptop toata ziua! Nu e asa? Ce parere aveti?
Read More
http://iubescromania.net/de-mic-stie-sa-are-pamantul-asa-cresteau-romanii
Legea prevede foarte clar in aplicarea masurii tehnico-administrative ca in cazul in care trebuie retrasa placuta, soferul trebuie sa se conformeze, in alta ordine de ide, daca nu o face agentul const
Legea prevede foarte clar in aplicarea masurii tehnico-administrative ca in cazul in care trebuie retrasa placuta, soferul trebuie sa se conformeze, in alta ordine de ide, daca nu o face agentul constatator demonteaza el insusi placutele cu numarul de inmatriculare sau de inregistrare, in prezenta unui martor asistent, consemnand despre aceasta in procesul-verbal de constatare a contraventiei. Acest conducator auto nu doar ca trebuia sa predea placuta, dar trebuia sanctionat pentru ceea ce transporta si verificat la sange. Uneori, politia este ce trebuie sa fie!
Read More
http://iubescromania.net/cu-placuta-de-inmatriculare-la-verificat-jos-placuta
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search