Advertisements

Spărgător de locuinţe, la un pas de a fi SFÂŞIAT de un câine "înfiorător" - de tot râsul

22 October 2017
Advertisements
Advertisements

Spărgător de locuinţe, la un pas de a fi SFÂŞIAT de un câine "înfiorător" - de tot râsul

22 October 2017

Filmulețul de mai sus este demn de cascadorii râsului. Acesta vizează un hoț, care, aflat în plină acțiune, este dat de gol de un câine, care păzea locuința respectivă.


Amuzant este că hoțul, luat prin surprindere, abia nimerește gardul, pe care îl escaladează în viteză, de frica animalului.

https://iubescromania.net/spargator-de-locuinte-la-un-pas-de-a-fi-sfasiat-de-un-caine-infiorator-de-tot-rasul
Olandezilor le este recunoscută la nivel mondial pasiunea pentru lalele. Sunt demn de admirat la ce campuri pline cu lalele eu si modul in care au grija de ele. În acest clip avem un astfel de exemplu
Olandezilor le este recunoscută la nivel mondial pasiunea pentru lalele. Sunt demn de admirat la ce campuri pline cu lalele eu si modul in care au grija de ele. În acest clip avem un astfel de exemplu, care a devenit viral pe foarte multe siteuri de socializare.
Read More
https://iubescromania.net/un-superb-peisaj-cu-lalelele-din-olanda
Advertisements
Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Însă atunci când suntem puși la punct, în plină stradă, când este și foarte aglomerat, este foarte probabil să nu avem chef de a răspunde. Așa procedează și șo
Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Însă atunci când suntem puși la punct, în plină stradă, când este și foarte aglomerat, este foarte probabil să nu avem chef de a răspunde. Așa procedează și șoferul din imagini, care, atunci când i se atrage atenția asupra erorii comise în trafic, preferă să deschidă geamul din spatele mașinii, de unde scoate capul un câine mare. Cei care au filmat scena se distrează copios.
Read More
https://iubescromania.net/a-fost-pus-la-punct-in-trafic-fara-drept-la-replica
Toate ca toate, dar un concurs de cărat nevasta chiar merită vazut! Imaginile de mai sus surprind o asemenea întrecere, care este finalizată și cu un premiu. Câștigătorul va primi o sumă egală cu greu
Toate ca toate, dar un concurs de cărat nevasta chiar merită vazut! Imaginile de mai sus surprind o asemenea întrecere, care este finalizată și cu un premiu. Câștigătorul va primi o sumă egală cu greutatea nevestei cărate, înmulțită cu 5. Ce ziceți, merită? Având în vedere zâmbetele premianților din final, suntem siguri că efortul a meritat.
Read More
https://iubescromania.net/concursul-mondial-de-carat-nevasta
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search