Advertisements

Spărgător de locuinţe, la un pas de a fi SFÂŞIAT de un câine "înfiorător" - de tot râsul

22 October 2017
Advertisements
Advertisements

Spărgător de locuinţe, la un pas de a fi SFÂŞIAT de un câine "înfiorător" - de tot râsul

22 October 2017

Filmulețul de mai sus este demn de cascadorii râsului. Acesta vizează un hoț, care, aflat în plină acțiune, este dat de gol de un câine, care păzea locuința respectivă.


Amuzant este că hoțul, luat prin surprindere, abia nimerește gardul, pe care îl escaladează în viteză, de frica animalului.

https://iubescromania.net/spargator-de-locuinte-la-un-pas-de-a-fi-sfasiat-de-un-caine-infiorator-de-tot-rasul
În judeţul Dolj, o parte din trupele Jandarmeriei au pornit pe urmele hoţilor de lemne.Este o surpriză extraordinară din parte Autorităţilor Române, având în vedere creşterea alarmantă a furtului de l
În judeţul Dolj, o parte din trupele Jandarmeriei au pornit pe urmele hoţilor de lemne.Este o surpriză extraordinară din parte Autorităţilor Române, având în vedere creşterea alarmantă a furtului de lemne, de la noi din ţară. Să sperăm că Jandarmeria va face mai des astfel de acţiuni.
Read More
https://iubescromania.net/zeci-de-jandarmi-au-pornit-dupa-hotii-de-lemne
Advertisements
Este adevărat că România nu stă foarte bine la capitolul “dotare cu mijloace de transport în comun corespunzătoare”, dar asta nu înseamnă că trebuie să luăm exemplu de la tinerii din imaginile de mai
Este adevărat că România nu stă foarte bine la capitolul “dotare cu mijloace de transport în comun corespunzătoare”, dar asta nu înseamnă că trebuie să luăm exemplu de la tinerii din imaginile de mai sus. Din păcate, asta este realitatea și unora dintre români le place să strice și ceea ce au sau li se oferă.
Read More
https://iubescromania.net/un-grup-de-tineri-romani-filmat-in-timp-ce-vandaliza-un-tramvai-ii-recunoaste-careva
Videoclipul de mai sus constă în mai multe secvențe ce surprind comportamente puțin ieșite din comun, având în vedere contextul (o benzinărie), ale unor clienți, în timp ce își asigură plinul mașinii.
Videoclipul de mai sus constă în mai multe secvențe ce surprind comportamente puțin ieșite din comun, având în vedere contextul (o benzinărie), ale unor clienți, în timp ce își asigură plinul mașinii. Astfel, cineva dansează, altcineva își îndeasă șervețele din hârtie în geantă, altcineva își ajustează fusta, spre deliciul celor care privesc pe camera video. Clipul este, de fapt, o reclamă la o benzinărie, unde esti liber să te simți ca acasă.
Read More
https://iubescromania.net/angajatul-benzinariei-a-inceput-sa-se-uite-pe-camere-de-supraveghere-ce-a-vazut-a-starnit-rasul-multor-oameni
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search