Advertisements

Românii cântă într-un metrou - merită ascultaţi

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Românii cântă într-un metrou - merită ascultaţi

24 February 2018
Cu dor de casă şi de cei dragi, doi români, posibil soţ şi soţie, recită după versurile celebrei trupe de hip-hop de la noi, Bug Mafia.
Cu un instumental de fundal, se pare că reuşit să impresioneze media online şi au devenit foarte repede virali pe social media.
http://iubescromania.net/romanii-canta-intr-un-metrou-merita-ascultati
Un om al străzii cântând la pian, a devenit viral în Finlanda, după e a uimit într-un mod super plăcut cu modalitatea şi felul în care cânta la pian. Cu multe peste pianişti cunoascuţi deja, acest om
Un om al străzii cântând la pian, a devenit viral în Finlanda, după e a uimit într-un mod super plăcut cu modalitatea şi felul în care cânta la pian. Cu multe peste pianişti cunoascuţi deja, acest om al străzii cântă mereu în acelaşi loc pentru a face lumea mai bună, spune el.
Read More
http://iubescromania.net/un-om-al-strazii-da-o-lectie-de-viata-trecatorilo-ce-l-asculta-cantand-la-pian
Advertisements
Cu dor de casă şi de cei dragi, doi români, posibil soţ şi soţie, recită după versurile celebrei trupe de hip-hop de la noi, Bug Mafia. Cu un instumental de fundal, se pare că reuşit să impresioneze m
Cu dor de casă şi de cei dragi, doi români, posibil soţ şi soţie, recită după versurile celebrei trupe de hip-hop de la noi, Bug Mafia. Cu un instumental de fundal, se pare că reuşit să impresioneze media online şi au devenit foarte repede virali pe social media.
Read More
http://iubescromania.net/romanii-canta-intr-un-metrou-merita-ascultati
Muzica indiană este o muzică pentru suflet. O muzică care te răscoleşte în adâncul sufletului, si îti dă o stare de bine. Impresionant cum după o zi plină de stres, această melodie îţi alungă toate gâ
Muzica indiană este o muzică pentru suflet. O muzică care te răscoleşte în adâncul sufletului, si îti dă o stare de bine. Impresionant cum după o zi plină de stres, această melodie îţi alungă toate gândurile negative şi te împrospătează pentru ce te aşteptă în restul zilei.
Read More
http://iubescromania.net/o-melodie-care-sa-te-scape-de-stresul-zilnic
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search