Advertisements

Românii cântă într-un metrou - merită ascultaţi

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Românii cântă într-un metrou - merită ascultaţi

24 February 2018
Cu dor de casă şi de cei dragi, doi români, posibil soţ şi soţie, recită după versurile celebrei trupe de hip-hop de la noi, Bug Mafia.
Cu un instumental de fundal, se pare că reuşit să impresioneze media online şi au devenit foarte repede virali pe social media.
https://iubescromania.net/romanii-canta-intr-un-metrou-merita-ascultati

Cea mai tare urătură

14 December 2017
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani. În locul colin
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani. În locul colindului agrar “Plugușorul”, bătrânul adresează o satiră parlamentarilor români, oamenilor politici și celor din administrația publică locală, avertizând asupra problemelor cu care se confruntă majoritatea oamenilor săraci și societatea românească în general.
Read More
https://iubescromania.net/cea-mai-tare-uratura
Advertisements
Acest pian se numeste pian pe podea si in ultima perioada a revolutionat scenele, showurile din toate colturile lumii cu multe interpretari deosebite. Multi dintre artisti interpreteaza Bach, acompani
Acest pian se numeste pian pe podea si in ultima perioada a revolutionat scenele, showurile din toate colturile lumii cu multe interpretari deosebite. Multi dintre artisti interpreteaza Bach, acompaniati de clapele care stralucesc in diferite lumini. Acesti tineri sunt admirabili si sunt o trupa profesionista la acest fel de instrument de dans si musical. Remarcabil cum retin notele musicale si executa pasii de dans.
Read More
https://iubescromania.net/va-place-pianul-dar-daca-ati-dansa-pe-pian-dupa-ritmurile-favorite
Îți plac melodiile de dragoste și muzica balcanică? Atunci acest clip video, extrem de senzual și drăguț, nu te va lăsa indiferent! Piesa „De Ginete” de interpreta Elli Kokkinou este una dintre compoz
Îți plac melodiile de dragoste și muzica balcanică? Atunci acest clip video, extrem de senzual și drăguț, nu te va lăsa indiferent! Piesa „De Ginete” de interpreta Elli Kokkinou este una dintre compoziții care au făcut muzica grecească îndrăgită și în afara țării. Trimite-o și persoanei pe care o iubești!
Read More
https://iubescromania.net/cea-mai-fermecatoare-melodie-greceasca-de-dragoste
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search