Advertisements

Româncuţă de numai 12 ani conduce un camion de 20 tone

17 November 2017
Advertisements
Advertisements

Româncuţă de numai 12 ani conduce un camion de 20 tone

17 November 2017
Incredibil sau nu, se pare că tatăl acestei fete a lăsat-o să conducă camionul de 20 de tone.
Acţiunea se petrece undeva pe un câmp, în apropierea unei comune.
Noi nu încurajâm şi nici nu dăm drept exemplu acest gest al tatălui, de aceea vă recomandăm să vă supravegheaţi copiii.
https://iubescromania.net/romancuta-de-numai-12-ani-conduce-un-camion-de-20-tone
Din nou avem probleme în conducerea şi managerierea căilor ferate române.De data asta este demonstrată fapta că CFR încheie contracte pur şi simplu aiurea, doar pentru a mai spăla nişte bani. În acest
Din nou avem probleme în conducerea şi managerierea căilor ferate române.De data asta este demonstrată fapta că CFR încheie contracte pur şi simplu aiurea, doar pentru a mai spăla nişte bani. În acest clip avem unul dintre oamenii care habar nu au de ce lucrează la CFR.
Read More
https://iubescromania.net/unde-pe-cine-platim-regeste-si-unde-se-duc-banii-de-la-cfr
Advertisements
Cand iubesti, se spune ca nu exista timp, limite, bariere si totusi, uneori, nici noi nu stim si nu intelegem de ce, renuntam si plecam. Speram insa ca mereu sa fim asteptati. Poate de asta si plecam.
Cand iubesti, se spune ca nu exista timp, limite, bariere si totusi, uneori, nici noi nu stim si nu intelegem de ce, renuntam si plecam. Speram insa ca mereu sa fim asteptati. Poate de asta si plecam. Sa vedem daca iubirea poate sa ne tina legati. Uneori, o gasim acolo. La acelasi numar de telefon. Aceeiasi voce. Aceeiasi iubire. Dar e prea tazriu. Putea fi si la timp, dar viata a mers inainte, chiar daca iubirea a ramas in inima. Daca IUBESTI, ramai. Mai TARZIU, poate fi prea tarziu, chiar si pentru IUBIRE!
Read More
https://iubescromania.net/daca-iubesti-ramai-mai-tarziu-poate-fi-prea-tarziu-chiar-si-pentru-iubire-dupa-5-ani
Ziua de 4 martie 1977 a rămas însemnată, în mod fatidic, în istoria țării noastre. Cutremurul care s-a petrecut, în acea zi, în România, având o magnitudine de 7,2 grade pe scara Richter și o durată d
Ziua de 4 martie 1977 a rămas însemnată, în mod fatidic, în istoria țării noastre. Cutremurul care s-a petrecut, în acea zi, în România, având o magnitudine de 7,2 grade pe scara Richter și o durată de aproximativ 56 de secunde s-a soldat cu numeroase pierderi umane. Bucureștiul a fost cel mai lovit de acest seism. S-au prăbușit, atunci, circa 35.000 de locuințe și s-au înregistrat peste 11.000 de răniți.
Read More
https://iubescromania.net/secvente-de-la-cutremurul-din-anul-1977
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search