Advertisements

Pluguşorul BUNICULUI de 90 de ani (special pentru Iohannis)

14 December 2017
Advertisements
Advertisements

Pluguşorul BUNICULUI de 90 de ani (special pentru Iohannis)

14 December 2017
Un bunic în vâstă de 90 de ani, a creat un pluguşor special şi dedicat domnului preşedinte Klaus Iohannis.
Bineînţeles că din acest pluguşor nu puteau fi lipsite adresările către clasa politică coruptă, modul infracţional din care politica face parte.
https://iubescromania.net/plugusorul-bunicului-de-90-de-ani-special-pentru-iohannis
Ziua de 4 martie 1977 a rămas însemnată, în mod fatidic, în istoria țării noastre. Cutremurul care s-a petrecut, în acea zi, în România, având o magnitudine de 7,2 grade pe scara Richter și o durată d
Ziua de 4 martie 1977 a rămas însemnată, în mod fatidic, în istoria țării noastre. Cutremurul care s-a petrecut, în acea zi, în România, având o magnitudine de 7,2 grade pe scara Richter și o durată de aproximativ 56 de secunde s-a soldat cu numeroase pierderi umane. Bucureștiul a fost cel mai lovit de acest seism. S-au prăbușit, atunci, circa 35.000 de locuințe și s-au înregistrat peste 11.000 de răniți.
Read More
https://iubescromania.net/secvente-de-la-cutremurul-din-anul-1977
Advertisements
Cu toții cunoaștem filmul de desene animate “Tom și Jerry”. Ca urmare a acestui fapt, mulți dintre noi ne-am numit animalele de companie după aceste personaje, care ne-au înseninat copilăria. În seria
Cu toții cunoaștem filmul de desene animate “Tom și Jerry”. Ca urmare a acestui fapt, mulți dintre noi ne-am numit animalele de companie după aceste personaje, care ne-au înseninat copilăria. În serialul respectiv, cele două animăluțe sunt dușmani de moarte, însă în videoclipul de mai sus, o pisică și un șoarece devin, spre uimirea tuturor, cei mai buni prieteni.
Read More
https://iubescromania.net/uite-cum-arata-tom-si-jerry-in-viata-reala
Videoclipul de mai sus constă în mai multe secvențe ce surprind comportamente puțin ieșite din comun, având în vedere contextul (o benzinărie), ale unor clienți, în timp ce își asigură plinul mașinii.
Videoclipul de mai sus constă în mai multe secvențe ce surprind comportamente puțin ieșite din comun, având în vedere contextul (o benzinărie), ale unor clienți, în timp ce își asigură plinul mașinii. Astfel, cineva dansează, altcineva își îndeasă șervețele din hârtie în geantă, altcineva își ajustează fusta, spre deliciul celor care privesc pe camera video. Clipul este, de fapt, o reclamă la o benzinărie, unde esti liber să te simți ca acasă.
Read More
https://iubescromania.net/angajatul-benzinariei-a-inceput-sa-se-uite-pe-camere-de-supraveghere-ce-a-vazut-a-starnit-rasul-multor-oameni
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search