Advertisements

O melodie care sa te scape de stresul zilnic

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

O melodie care sa te scape de stresul zilnic

24 February 2018
Muzica indiană este o muzică pentru suflet. O muzică care te răscoleşte în adâncul sufletului, si îti dă o stare de bine.
Impresionant cum după o zi plină de stres, această melodie îţi alungă toate gândurile negative şi te împrospătează pentru ce te aşteptă în restul zilei.
https://iubescromania.net/o-melodie-care-sa-te-scape-de-stresul-zilnic
"Bate tare cu piciorul" o melodie adaptă textual la realitatea ce ne înconjoară. Lumea stă mai mult pe siteurile de socializare, în loc să meargă la muncă, sau să facă ceva anume pur şi simplu. Melodi
"Bate tare cu piciorul" o melodie adaptă textual la realitatea ce ne înconjoară. Lumea stă mai mult pe siteurile de socializare, în loc să meargă la muncă, sau să facă ceva anume pur şi simplu. Melodia a devenit virală în mai puţin de o luna de la postarea acesteia pe un canal de youtube.
Read More
https://iubescromania.net/bate-tare-cu-piciorul-melodia-care-a-cucerit-publicul
Advertisements
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos.
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos. Vă rugăm să daţi SHARE acestui superb clip, pentru a fi vizionat şi de prietenii voştri de pe facebook!
Read More
https://iubescromania.net/100-de-cupluri-s-au-adunat-intr-un-dans-sincron-fenomenal-de-frumos

Cea mai tare urătură

14 December 2017
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani. În locul colin
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani. În locul colindului agrar “Plugușorul”, bătrânul adresează o satiră parlamentarilor români, oamenilor politici și celor din administrația publică locală, avertizând asupra problemelor cu care se confruntă majoritatea oamenilor săraci și societatea românească în general.
Read More
https://iubescromania.net/cea-mai-tare-uratura
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search