Advertisements

O melodie care sa te scape de stresul zilnic

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

O melodie care sa te scape de stresul zilnic

24 February 2018
Muzica indiană este o muzică pentru suflet. O muzică care te răscoleşte în adâncul sufletului, si îti dă o stare de bine.
Impresionant cum după o zi plină de stres, această melodie îţi alungă toate gândurile negative şi te împrospătează pentru ce te aşteptă în restul zilei.
https://iubescromania.net/o-melodie-care-sa-te-scape-de-stresul-zilnic
Se pare că imaginația umană, când vine vorba de interpretare cu ajutorul unor instrumente muzicale, depășește orice limite. În acest sens, nu trebuie să ne uimească prea tare prestația unui bătrân, ca
Se pare că imaginația umană, când vine vorba de interpretare cu ajutorul unor instrumente muzicale, depășește orice limite. În acest sens, nu trebuie să ne uimească prea tare prestația unui bătrân, care cântă, pe ritmurile unei melodii cunoscute, cu ajutorul a numai două linguri.
Read More
https://iubescromania.net/impresionant-un-domn-in-varsta-canta-cu-doua-linguri
Advertisements
La o nuntă de românaşi de-ai noştrii, un nuntaş îi uimeşte în mod pe plăcut pe toţi invitaţii la nuntă. Preluând microfonul lăutarului de drept al nunţii, încă de la primele cuvinte, lumea începe a ap
La o nuntă de românaşi de-ai noştrii, un nuntaş îi uimeşte în mod pe plăcut pe toţi invitaţii la nuntă. Preluând microfonul lăutarului de drept al nunţii, încă de la primele cuvinte, lumea începe a aplauda şi a aprecia talentul ascuns al acetui nuntaş.
Read More
https://iubescromania.net/un-simplu-nuntas-suprinde-toti-invitatii-de-la-nunta
Ca jocul si muzica populara, ca satul romanesc si taranii nostril cu mainile aspre si muncite, nimic nu poate inradacina un neam mai mult de pamanturile, obiceiurile si traditiile sale care l-aui form
Ca jocul si muzica populara, ca satul romanesc si taranii nostril cu mainile aspre si muncite, nimic nu poate inradacina un neam mai mult de pamanturile, obiceiurile si traditiile sale care l-aui format de altfel ca si popor! De-a lungul timpului, romanul a fost mereu bun dansator, mai ales la nunti si la chefuri unde rasunau muzicile populare. Si copiii jucau si de ei de rupeau pamantul. Ca stiau si erau invatati sa joace romaneste. Aceasta fetita se pare ca a invatat si ea si joaca din drag si cu drag! Felicitari parintilor care au invatat-o ca a juca romaneste e o cinste si o mandrie si nu o rusine! Traditiile trebuie pastrate si date mai departe!
Read More
https://iubescromania.net/ce-frumos-joaca-traditiile-trebuie-pastrate-si-date-mai-departe
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search