Advertisements

O melodie care sa te scape de stresul zilnic

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

O melodie care sa te scape de stresul zilnic

24 February 2018
Muzica indiană este o muzică pentru suflet. O muzică care te răscoleşte în adâncul sufletului, si îti dă o stare de bine.
Impresionant cum după o zi plină de stres, această melodie îţi alungă toate gândurile negative şi te împrospătează pentru ce te aşteptă în restul zilei.
http://iubescromania.net/o-melodie-care-sa-te-scape-de-stresul-zilnic
Dansul feciorilor, specific mai multor zone din Transilvania este practicat în ocazii festive, numai de bărbaţi, iar specialiştii spun că este, din punct de vedere tehnic, unul dintre cele mai dificil
Dansul feciorilor, specific mai multor zone din Transilvania este practicat în ocazii festive, numai de bărbaţi, iar specialiştii spun că este, din punct de vedere tehnic, unul dintre cele mai dificile dansuri populare româneşti. Având în vedere caracterul reprezentativ al acestui dans, pentru țara noastră, el a fost inclus în Patrimoniul Unesco.
Read More
http://iubescromania.net/acesta-este-dansul-feciorilor-si-a-fost-inclus-in-patrimoniul-unesco
Advertisements
Videoclipul este unul extrem de vioi, îmbiind la veselie și joc, trăsături specifice, de altfel, poporului român. Imaginile surprind un dans tradițional, din zona Sibiului, în care jucătorii apar îmbr
Videoclipul este unul extrem de vioi, îmbiind la veselie și joc, trăsături specifice, de altfel, poporului român. Imaginile surprind un dans tradițional, din zona Sibiului, în care jucătorii apar îmbrăcați în costume populare specifice zonei și se aranjează în diverse moduri, pe scenă, încântând privirile spectatorilor.
Read More
http://iubescromania.net/dans-popula-traditional-din-localitatea-sibiu
Ca jocul si muzica populara, ca satul romanesc si taranii nostril cu mainile aspre si muncite, nimic nu poate inradacina un neam mai mult de pamanturile, obiceiurile si traditiile sale care l-aui form
Ca jocul si muzica populara, ca satul romanesc si taranii nostril cu mainile aspre si muncite, nimic nu poate inradacina un neam mai mult de pamanturile, obiceiurile si traditiile sale care l-aui format de altfel ca si popor! De-a lungul timpului, romanul a fost mereu bun dansator, mai ales la nunti si la chefuri unde rasunau muzicile populare. Si copiii jucau si de ei de rupeau pamantul. Ca stiau si erau invatati sa joace romaneste. Aceasta fetita se pare ca a invatat si ea si joaca din drag si cu drag! Felicitari parintilor care au invatat-o ca a juca romaneste e o cinste si o mandrie si nu o rusine! Traditiile trebuie pastrate si date mai departe!
Read More
http://iubescromania.net/ce-frumos-joaca-traditiile-trebuie-pastrate-si-date-mai-departe
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search