Advertisements

Nu te-ai fi gandit ca sfecla rosie poate vindeca atatea probleme de sanatate din corpul tau!

28 February 2018
Advertisements
Advertisements

Nu te-ai fi gandit ca sfecla rosie poate vindeca atatea probleme de sanatate din corpul tau!

Distribuie si prietenilor tai. Multumim!
Sfeclă roșie este una dintre cele mai sănătoase legume de pe planetă, deoarece oferă proprietăți medicinale puternice și ameliorează multe stări de sănătate și boli.
Culoarea roșie provine de la antocianii care, în același timp, oferă proprietăți anti-canceroase.

Extractul de sfecla este studiat pentru proprietățile sale anticanceroase în cancerul de sân, pancreatic, colon și cancer de prostată. În plus, sfecla conține agentul natural antiinflamator denumit betaine, care susține sănătatea inimii. Ele conțin, de asemenea, vitamine și minerale esențiale precum vitamina B1, B2, B12, C, magneziu, cupru, fier, potasiu, iod, fosfor.

Sfeclele sunt cunoscute pentru conținutul lor de folat care previne defectele congenitale. Această legume reglează nivelul colesterolului, îmbunătățește fluxul sanguin și susține funcționarea corectă a ficatului. Ei susțin procesul de detoxifiere a sângelui și a ficatului.

Această legumă va repara toate problemele de sanatate din corpul tău!

Datorită nitraților naturali, sfecla este excelentă pentru reducerea hipertensiunii arteriale. Potrivit unui studiu, daca bei un pahar de suc de sfeclă se reduce tensiunea arterială sistolică cu aproximativ 4 până la 5 puncte.

Îmbunătățește rezistența, rezistența și performanța în timpul unui antrenament, ceea ce este grozav pentru atleți. Puteți să le mâncați crude, fierte, ca si sucuri sau aburite.

În loc să aruncati vârfurile verzi cu frunze, este posibil să doriți să le preparați deoarece conțin niveluri ridicate de potasiu (jumătate de cești conține 644 mg), proteine, zinc, fosfor, mangan, cupru, calciu, vitamina A și vitamina C De fapt, acestea conținand mai mult fier decât spanacul.

Câteva cercetări au arătat că pot lupta împotriva bolii Alzheimer, pot stimula sistemul imunitar și rezistența osoasă, prevenind astfel osteoporoza.

Multe studii au arătat ca administrarea alimentelor bogate în potasiu și eliminarea sodiului din dieta ta pot reduce riscul de accident vascular cerebral și boli de inimă cu 21%.

Un alt beneficiu pentru sănătate al sfeclei este prevenirea cataractei și reducerea riscului de degenerare maculară datorită prezenței beta-carotenului.

Sfecla prezinta mari impulsuri de energie, asa ca ori de cate ori va simtiti lipsa de energie, pregatiti-va un pahar de suc de sfecla racoritoare..

Popular Galleries

Most Viewed Galleries
Advertisements
Share
x
x

Search