Advertisements

Nu o să-ţi vină să crezi, câti oameni încap într-un autoturism LADA

27 January 2018
Advertisements
Advertisements

Nu o să-ţi vină să crezi, câti oameni încap într-un autoturism LADA

27 January 2018
Lada este o binecunoscuta marca auto din Rusia.Deşi are dimensiuni normale, ai să rămâi uimit câte persoane pot încape în aceasta.
Acţiunea din clip are loc undeva la periferia unui oraş, iar şoferul a vrut să facă o demonstraţie, ca să vadă câţi oameni pot să încapă în maşina lui.

https://iubescromania.net/nu-o-sa-ti-vina-sa-crezi-cati-oameni-incap-intr-un-autoturism-lada
Un iesean, pe nume Holban Costica, s-a gandit ca daca tot are o Dacia nefunctionala in curte, ar putea sa o faca folosibila intr-un mod sau altul. Zis si facut. I-a taiat botul, a urcat-o pe sasiul de
Un iesean, pe nume Holban Costica, s-a gandit ca daca tot are o Dacia nefunctionala in curte, ar putea sa o faca folosibila intr-un mod sau altul. Zis si facut. I-a taiat botul, a urcat-o pe sasiul de la caruta, i-a spart putin parbrizul cat sa poata baga hamul inauntru si gata, caruta carosata. Asta, ca sa nu mai spuna nimeni ca romanul nu are idei si nu e inventiv.
Read More
https://iubescromania.net/cand-vorbim-de-cai-putere-uneori-vorbim-de-carute-carosate
Advertisements
Stiti ideea aia cu “ai parcat ca un bou” care circula peste tot la un moment dat?! Ei bine, la rusi chestiile astea functioneaza cu totul si cu totul altfel, nu degeaba sunt atatea filmulete cu “Mama
Stiti ideea aia cu “ai parcat ca un bou” care circula peste tot la un moment dat?! Ei bine, la rusi chestiile astea functioneaza cu totul si cu totul altfel, nu degeaba sunt atatea filmulete cu “Mama Rusie” pe net. Acest sofer a aplicat cea mai inedita pedeapsa celui care a parcat inadecvat in parcarea publica. Nu a ridicat pe sus masina, nu i-a spart rotile, nu a zgariat-o ci doar a “aranjat-o putin” ca sa poata sa isi parcheze masina. Asa ca, daca ajungeti prin Rusia in vizita, aveti grija cum parcati!
Read More
https://iubescromania.net/daca-ajungeti-prin-rusia-in-vizita-aveti-grija-cum-parcati
Un biciclist care traversa carosabilul pare să îi fi enervat prin prezența sa pe niște șmecherași cu Porsche. Răfuiala care a urmat s-ar fi putut termina tragic pentru băiatul cu bicicletă, dar ce a i
Un biciclist care traversa carosabilul pare să îi fi enervat prin prezența sa pe niște șmecherași cu Porsche. Răfuiala care a urmat s-ar fi putut termina tragic pentru băiatul cu bicicletă, dar ce a intervenit te va lăsa fără cuvinte. Situația se schimbă drastic când își fac apariția câțiva bărbați coborâți din duba neagră!
Read More
https://iubescromania.net/actiune-de-nemaivazut-pe-sosea-cine-l-a-salvat-pe-biciclist
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search