Advertisements

Nu o să-ţi vină să crezi, câti oameni încap într-un autoturism LADA

27 January 2018
Advertisements
Advertisements

Nu o să-ţi vină să crezi, câti oameni încap într-un autoturism LADA

27 January 2018
Lada este o binecunoscuta marca auto din Rusia.Deşi are dimensiuni normale, ai să rămâi uimit câte persoane pot încape în aceasta.
Acţiunea din clip are loc undeva la periferia unui oraş, iar şoferul a vrut să facă o demonstraţie, ca să vadă câţi oameni pot să încapă în maşina lui.

https://iubescromania.net/nu-o-sa-ti-vina-sa-crezi-cati-oameni-incap-intr-un-autoturism-lada
Era la un pas de un accident cumplit, dar totul e bine când se termină cu bine. Vezi cât de îndrăzneț trece autocarul MAI chiar pe linia de tramvai, la București! Pentru ce atâta grabă? Putem doar să
Era la un pas de un accident cumplit, dar totul e bine când se termină cu bine. Vezi cât de îndrăzneț trece autocarul MAI chiar pe linia de tramvai, la București! Pentru ce atâta grabă? Putem doar să ne imaginăm ce a simțit bietul conducător al tramvaiului în momentul respectiv!
Read More
https://iubescromania.net/autocar-mai-la-raliu-prin-capitala
Advertisements
Dacia a lansat oficial a doua versiune de Duster, un alt model celebru SUV al companiei si anume Dacia Duster 1.5l dCi 110 4x4. Desi masina seamana foarte mult cu Dusterul precedent, oficialii francez
Dacia a lansat oficial a doua versiune de Duster, un alt model celebru SUV al companiei si anume Dacia Duster 1.5l dCi 110 4x4. Desi masina seamana foarte mult cu Dusterul precedent, oficialii francezi spun ca noul model a fost complet schimbat ca design pentru a avea o mai buna organizare a spatiului interior, dar si exterior, pentru a deveni una din SUV-urile moderne si competitive. In partea din fata sunt lumini de zi cu LED (DRL), iar in spate sunt stopuri patrate tot cu LED, fata si spatele masinii fiind complet schimbate fata de predecesorul sau. Luminile cu LED inseamna atat economie cat si o mai buna distributie a luminii. Noua ne place. Voi ce spuneti?
Read More
https://iubescromania.net/dacia-a-lansat-oficial-a-doua-versiune-de-duster
Românii de rând au hotărât să pună capăt jafului pădurilor noastre! În timp ce statul rămâne indiferent, cetățenii acționează și fac ce pot pentru a-și salva locurile dragi. Vezi cum au oprit camionul
Românii de rând au hotărât să pună capăt jafului pădurilor noastre! În timp ce statul rămâne indiferent, cetățenii acționează și fac ce pot pentru a-și salva locurile dragi. Vezi cum au oprit camionul plin de lemne tăiate ilegal. Distribuie și tu acest clip video ca să vadă cât mai multă lume exemplul demn de urmat!
Read More
https://iubescromania.net/s-a-rasculat-poporul-opriti-hotia-padurilor
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search