Advertisements

Întâlnire de gradul 3 cu urşii

29 November 2017
Advertisements
Advertisements

Întâlnire de gradul 3 cu urşii

29 November 2017
Doi pui de urşi şi-au făcut curaj şi au ieşim în lume.Ei s-au dovedit a fi foarte prietenoşi, ceea ce reiese şi din acest videoclip.
Mare atenţie la ursi, chiar dacă sunt doar nişte pui.Mama lor poate fi prin preajmă, iar această reacţionează foarte violent când este vorba de puii ei.
http://iubescromania.net/intalnire-de-gradul-3-cu-ursii
Moartea nu poate fi ocolita. Asta stim cu totii. Dar putem muri cu ultima dorinta implinita. Acest om, inainte de amuri a dorit sa isi vada calul, cel mai bun prieten al sau in viata, deoarece, de ce
Moartea nu poate fi ocolita. Asta stim cu totii. Dar putem muri cu ultima dorinta implinita. Acest om, inainte de amuri a dorit sa isi vada calul, cel mai bun prieten al sau in viata, deoarece, de ce nu, trebuie sa recunoastem, ca uneori animalele sunt mult mai umane, mai pline de compasiune si iubire decat semenii nostri. Ne iubesc neconditionat! Si noi pe ei. Un clip trist, dar o lectie frumoasa!
Read More
http://iubescromania.net/ultima-dorinta-inainte-de-a-muri-a-fost-cel-mai-bun-prieten-un-cal
Advertisements
O femeie, filmează un MOMENT EMOŢIONAL! Câinele învaţă să iubească atingerea omului. Ce poate fi mai frumos decât să vezi un câine şi un om împrietenându-se? În acest clip avem un astfel de exemplu, s
O femeie, filmează un MOMENT EMOŢIONAL! Câinele învaţă să iubească atingerea omului. Ce poate fi mai frumos decât să vezi un câine şi un om împrietenându-se? În acest clip avem un astfel de exemplu, surprins într-o înregistrare video. În cele din urmă femeia reuseşte să creeze o conexiune între ea şi câine.
Read More
http://iubescromania.net/o-femeie-filmeaza-un-moment-emotional-cainele-invata-sa-iubeasca-atingerea-omului
Filmulețul de mai sus este demn de cascadorii râsului. Acesta vizează un hoț, care, aflat în plină acțiune, este dat de gol de un câine, care păzea locuința respectivă. Amuzant este că hoțul, luat pri
Filmulețul de mai sus este demn de cascadorii râsului. Acesta vizează un hoț, care, aflat în plină acțiune, este dat de gol de un câine, care păzea locuința respectivă. Amuzant este că hoțul, luat prin surprindere, abia nimerește gardul, pe care îl escaladează în viteză, de frica animalului.
Read More
http://iubescromania.net/spargator-de-locuinte-la-un-pas-de-a-fi-sfasiat-de-un-caine-infiorator-de-tot-rasul
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search