Advertisements

Înşelătorie prin metoda PREMIUL de la magazinul ALTEX

17 March 2018
Advertisements
Advertisements

Înşelătorie prin metoda PREMIUL de la magazinul ALTEX

17 March 2018
În avest video avem una din metodele deja celebre, de înşelătorie a oamenilor pentru a le lua ban.
Această metodă a devenit tot mai cunoscută în urma mesajelor primite pe telefonul mobil, cum că, în urma extragerii la sorţi din cadrul magazinului Altex, sunteţi câştigătorul unei anumite sume de bani.
https://iubescromania.net/inselatorie-prin-metoda-premiul-de-la-magazinul-altex
“Nevoia” cica ii face pe distinsii nostri deputati si senatori care socotesc a trage chiulul, sa ii roage pe colegii lor de breasla parlamentara sa semneze condica de prezenta in locul lor, atunci can
“Nevoia” cica ii face pe distinsii nostri deputati si senatori care socotesc a trage chiulul, sa ii roage pe colegii lor de breasla parlamentara sa semneze condica de prezenta in locul lor, atunci cand ei lipsesc. Iar colegii semneaza, sa nu piarda saracutii colegi suma de 500 de lei. Saracii oameni bogati cum gasesc ei cale de a fenta legea chiar unde aceasta ar trebui sa primeze.
Read More
https://iubescromania.net/politicieni-prinsi-cu-semnatura-semneaza-in-locul-chiulangiilor
Advertisements
Flavius Toarga a fost primul admis cu media 9,99 si nota 10 la examen la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda” Brasov, sectia "controlor trafic aerian" dupa absolvirea Colegiului National Militar "
Flavius Toarga a fost primul admis cu media 9,99 si nota 10 la examen la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda” Brasov, sectia "controlor trafic aerian" dupa absolvirea Colegiului National Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia ca sef de promotie. Flavius nu a fost un copil care sa beneficieze de conditii ca alti copii si a invatat chiar sic and se afla cu vitele la pascut. Acest lucru insa, nu l-a indepartat de invatatura ci i-a dat aripi. Felicitari, Flavius!
Read More
https://iubescromania.net/visul-lui-flavius-a-prins-aripi-de-la-pascut-vacile-la-academiei-fortelor-aeriene-henri-coanda
Toata lumea are cate o pasarica, dar ce ne facem cand cate unul din noi are cate un stol? Cum ar fi domnul profesor Nani Mihai din Chisinau, Moldova, care se plimba nestingherit in sort, pe strazile o
Toata lumea are cate o pasarica, dar ce ne facem cand cate unul din noi are cate un stol? Cum ar fi domnul profesor Nani Mihai din Chisinau, Moldova, care se plimba nestingherit in sort, pe strazile orasului, fara sa se jeneze de nimeni si de nimic. Nani Mihai are 49 de ani si este cunoscut de cei din Chisianu ca "ciudatul ce umbla iarna in sorti", iar cand nu face asta, preda contabilitatea la ASEM. Faptul ca umbla in sort se datoreaza faptului ca el isi caleste organismul in apa rece in fiecare dimineata, indiferent de anotimp si face sport.
Read More
https://iubescromania.net/ciudatul-care-se-plimba-in-sort-sau-domnul-profesor-de-la-asem
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search