Advertisements

Incredibil cum cântă acest român pe străzile din Instanbul

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Incredibil cum cântă acest român pe străzile din Instanbul

24 February 2018
Trebuie să fim mândri că suntem români, datorită acestui acordionist, având în vedere că versurile sunt recitate în limba română, şi nu în cea turcă.
În ciuda faptului că are un picior amputat, acest mândru recită mândru din melodiile lăutăreşti pe care le ştie.
http://iubescromania.net/incredibil-cum-canta-acest-roman-pe-strazile-din-instanbul
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos.
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos. Vă rugăm să daţi SHARE acestui superb clip, pentru a fi vizionat şi de prietenii voştri de pe facebook!
Read More
http://iubescromania.net/100-de-cupluri-s-au-adunat-intr-un-dans-sincron-fenomenal-de-frumos
Advertisements
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti.
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti. Priviti insa, cum acesti bunici stiu sa dea un exemplu de iubire si vitalitate la nunta nepotilor lor. Si ce frumos stiu sa danseze. Felicitari acestor bunici pe cinste. Sa ii tina Dumnezeu ca frumos danseaza!
Read More
http://iubescromania.net/nunta-la-romani-si-o-pereche-de-bunici-pe-cinste-ia-uitati-cum-danseaza
Trebuie să fim mândri că suntem români, datorită acestui acordionist, având în vedere că versurile sunt recitate în limba română, şi nu în cea turcă. În ciuda faptului că are un picior amputat, acest
Trebuie să fim mândri că suntem români, datorită acestui acordionist, având în vedere că versurile sunt recitate în limba română, şi nu în cea turcă. În ciuda faptului că are un picior amputat, acest mândru recită mândru din melodiile lăutăreşti pe care le ştie.
Read More
http://iubescromania.net/incredibil-cum-canta-acest-roman-pe-strazile-din-instanbul
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search