Advertisements

El are telecomanda de la chilotii cu vibratii ai iubitei sale.Ce urmeaza e de tot răsul

27 January 2018
Advertisements
Advertisements

El are telecomanda de la chilotii cu vibratii ai iubitei sale.Ce urmeaza e de tot răsul

27 January 2018
Iubita lui a acceptat provocarea de a purta chiloţi cu vibraţii, iar telecomanda să fie la el.
Deşi este pe post de şoferiţă, iubitul ei apasă telecomanda astfel încât aceasta tresare foarte tare când chiloţeii încep să vibreze.
Vă rugăm să nu încercaţi aşa ceva!
https://iubescromania.net/el-are-telecomanda-de-la-chilotii-cu-vibratii-ai-iubitei-sale-ce-urmeaza-e-de-tot-rasul
Videoclipul de mai sus constă în mai multe secvențe ce surprind comportamente puțin ieșite din comun, având în vedere contextul (o benzinărie), ale unor clienți, în timp ce își asigură plinul mașinii.
Videoclipul de mai sus constă în mai multe secvențe ce surprind comportamente puțin ieșite din comun, având în vedere contextul (o benzinărie), ale unor clienți, în timp ce își asigură plinul mașinii. Astfel, cineva dansează, altcineva își îndeasă șervețele din hârtie în geantă, altcineva își ajustează fusta, spre deliciul celor care privesc pe camera video. Clipul este, de fapt, o reclamă la o benzinărie, unde esti liber să te simți ca acasă.
Read More
https://iubescromania.net/angajatul-benzinariei-a-inceput-sa-se-uite-pe-camere-de-supraveghere-ce-a-vazut-a-starnit-rasul-multor-oameni
Advertisements
Ascultă ce spune despre România acest român, întors în țară după 20 de ani de viața în străinătate! Află ce părere are de compatrioții săi și ce anume îl nemulțumește. E într-adevăr revoltător ce zice
Ascultă ce spune despre România acest român, întors în țară după 20 de ani de viața în străinătate! Află ce părere are de compatrioții săi și ce anume îl nemulțumește. E într-adevăr revoltător ce zice, dar nu te grăbi să ieși din minți, că, cel mai probabil, nu este decât o farsă.
Read More
https://iubescromania.net/intoarcerea-unui-fiu-ratacit-al-patriei-de-ce-e-suparat
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos.
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos. Vă rugăm să daţi SHARE acestui superb clip, pentru a fi vizionat şi de prietenii voştri de pe facebook!
Read More
https://iubescromania.net/100-de-cupluri-s-au-adunat-intr-un-dans-sincron-fenomenal-de-frumos
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search