Advertisements

După 3 luni de Italia, a uitat limba română

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

După 3 luni de Italia, a uitat limba română

10 October 2017

Este mai mult decât amuzant să vedem cum se exprimă o doamnă, care abia a venit din Italia, unde a fost plecată pentru a munci.


Se pare că, după numai 3 luni de muncă în străinătate, oamenii își pot uita limba natală (în cazul de față, limba română), astfel încât să amestece, în modul prezentat în filmuleț, cele două limbi (româna și italiana), până la incoerență, uneori.

https://iubescromania.net/dupa-3-luni-de-italia-a-uitat-limba-romana
De câte ori, în viață, nu ne-am lovit de falsele așteptări. În același sens, funcționează și filmulețul de mai sus, care ne întărește ideea că aparențele înșală, de cele mai multe ori. Astfel, un bătr
De câte ori, în viață, nu ne-am lovit de falsele așteptări. În același sens, funcționează și filmulețul de mai sus, care ne întărește ideea că aparențele înșală, de cele mai multe ori. Astfel, un bătrânel, care, inițial, pare neajutorat își intră în rol, pe terenul de fotbal și îi uimește pe toți, cu prestația sa. Bineînțeles că personajul respectiv era doar un rol jucat de către un fotbalist profesionist.
Read More
https://iubescromania.net/s-a-deghizat-intr-un-batranel-si-le-a-dat-cea-mai-frumoasa-lectie-de-fotbal-din-viata-lor
Advertisements
Știm cu toții că muzica de manele a lui Florin Salam se potrivește, mai degrabă, altor contexte decât cel din imaginile de mai sus, cum ar fi cel al nunților sau al petrecerilor. Astfel, este simplu d
Știm cu toții că muzica de manele a lui Florin Salam se potrivește, mai degrabă, altor contexte decât cel din imaginile de mai sus, cum ar fi cel al nunților sau al petrecerilor. Astfel, este simplu de înțeles cum o băbuță care dansează, imitând aproape perfect mișcările oricărui tânăr din ziua de azi nu poate decât să stârnească hohote de râs.
Read More
https://iubescromania.net/babuta-danseaza-pe-melodia-lui-florin-salam
Iubita lui a acceptat provocarea de a purta chiloţi cu vibraţii, iar telecomanda să fie la el. Deşi este pe post de şoferiţă, iubitul ei apasă telecomanda astfel încât aceasta tresare foarte tare când
Iubita lui a acceptat provocarea de a purta chiloţi cu vibraţii, iar telecomanda să fie la el. Deşi este pe post de şoferiţă, iubitul ei apasă telecomanda astfel încât aceasta tresare foarte tare când chiloţeii încep să vibreze. Vă rugăm să nu încercaţi aşa ceva!
Read More
https://iubescromania.net/el-are-telecomanda-de-la-chilotii-cu-vibratii-ai-iubitei-sale-ce-urmeaza-e-de-tot-rasul
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search