Advertisements

După 3 luni de Italia, a uitat limba română

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

După 3 luni de Italia, a uitat limba română

10 October 2017

Este mai mult decât amuzant să vedem cum se exprimă o doamnă, care abia a venit din Italia, unde a fost plecată pentru a munci.


Se pare că, după numai 3 luni de muncă în străinătate, oamenii își pot uita limba natală (în cazul de față, limba română), astfel încât să amestece, în modul prezentat în filmuleț, cele două limbi (româna și italiana), până la incoerență, uneori.

https://iubescromania.net/dupa-3-luni-de-italia-a-uitat-limba-romana
“Dorel” este un nume ales strategic pentru câte un personaj din mediul online, care reușește să se facă remarcat, prin câte un gest ce nu poate să nu stârnească măcar zâmbete. Acesta este și cazul lui
“Dorel” este un nume ales strategic pentru câte un personaj din mediul online, care reușește să se facă remarcat, prin câte un gest ce nu poate să nu stârnească măcar zâmbete. Acesta este și cazul lui Dorel Demolatorul, din acest videoclip, în care omul respectiv chiar își ia rolul în serios: acela de a demola un acoperiș vechi.
Read More
https://iubescromania.net/il-stiti-pe-dorel-demolatorul-vi-l-aratam-noi
Advertisements
Toate ca toate, dar un concurs de cărat nevasta chiar merită vazut! Imaginile de mai sus surprind o asemenea întrecere, care este finalizată și cu un premiu. Câștigătorul va primi o sumă egală cu greu
Toate ca toate, dar un concurs de cărat nevasta chiar merită vazut! Imaginile de mai sus surprind o asemenea întrecere, care este finalizată și cu un premiu. Câștigătorul va primi o sumă egală cu greutatea nevestei cărate, înmulțită cu 5. Ce ziceți, merită? Având în vedere zâmbetele premianților din final, suntem siguri că efortul a meritat.
Read More
https://iubescromania.net/concursul-mondial-de-carat-nevasta
Dansul Pinguinului conține, oricum, niște mișcări tipice, cam deocheate, menite a fi executate cu ocazii speciale, cum ar fi o nuntă. Dar atunci când este dansat de o bunicuță, pusă pe șotii, astfel î
Dansul Pinguinului conține, oricum, niște mișcări tipice, cam deocheate, menite a fi executate cu ocazii speciale, cum ar fi o nuntă. Dar atunci când este dansat de o bunicuță, pusă pe șotii, astfel încât să trezească hazul, în timpul petrecerii, merită filmat și promovat, pentru a-i destinde și pe alții.
Read More
https://iubescromania.net/iti-vine-sa-crezi-cum-danseaza-dansul-pinguinului-vei-rade-copios
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search