Advertisements

Dorel loveşte din nou

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

Dorel loveşte din nou

10 October 2017

Videoclipul este extrem de amuzant, prin modul în care combină două situații complet diferite, în care se află protagoniștii.


Astfel, în cea dintâi, un domn servește rapid o gustare, în timp ce, în același context, niște muncitori își efectuează măsurătorile, de parcă omul respectiv nici nu ar exista pe lângă ei.


Într-un final, domnul își iese din fire și reacționează la comportamentul muncitorilor, stârnind râsetele internauților.

https://iubescromania.net/dorel-loveste-din-nou
Un tânăr îmbrăcat într-un costum de vacă :)), protestează cum că ar trebui ca noi, oamenii, să consumăm mai mult carnea de găină decât cea de vacă. După câteva momente au apărut alte persoane îmbrăcat
Un tânăr îmbrăcat într-un costum de vacă :)), protestează cum că ar trebui ca noi, oamenii, să consumăm mai mult carnea de găină decât cea de vacă. După câteva momente au apărut alte persoane îmbrăcate în găini, iar la alte câteva momente au mai apărut şi alte vaci :))
Read More
https://iubescromania.net/s-au-deghizat-in-vaci-si-gaini-ce-a-urmat-este-de-tot-rasul
Advertisements
Dorel revine! De data asta şochează toţi colegii de muncă. Împreună cu unul dintre colegi, pun pariu că DOREL nu are curajul să sară într-un "bazin" cu ciment.Nu ştim dacă Dorel se afla sub influenţa
Dorel revine! De data asta şochează toţi colegii de muncă. Împreună cu unul dintre colegi, pun pariu că DOREL nu are curajul să sară într-un "bazin" cu ciment.Nu ştim dacă Dorel se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, însă, în cele din urmă, Dorel a sărit cu brio, scăpând nevătămat.
Read More
https://iubescromania.net/dorel-face-baie-in-bazinul-cu-ciment
Multe clipuri ajung virale din diverse motive. In clip avem o persoană care în urma unui pariu alege să se arunce într-o baltă de apă, fără să ştie, sau măcar să verifice adâncimea ei. În cele din urm
Multe clipuri ajung virale din diverse motive. In clip avem o persoană care în urma unui pariu alege să se arunce într-o baltă de apă, fără să ştie, sau măcar să verifice adâncimea ei. În cele din urmă tipul se aruncă, iar urmarea este de tot răsul, clipul devenind viral în toată lumea.
Read More
https://iubescromania.net/acest-clip-se-termina-intr-un-mod-in-care-tu-nici-nu-banuiai
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search