Advertisements

Dorel loveşte din nou

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

Dorel loveşte din nou

10 October 2017

Videoclipul este extrem de amuzant, prin modul în care combină două situații complet diferite, în care se află protagoniștii.


Astfel, în cea dintâi, un domn servește rapid o gustare, în timp ce, în același context, niște muncitori își efectuează măsurătorile, de parcă omul respectiv nici nu ar exista pe lângă ei.


Într-un final, domnul își iese din fire și reacționează la comportamentul muncitorilor, stârnind râsetele internauților.

https://iubescromania.net/dorel-loveste-din-nou
O vacă patinând? Serios? De ce nu!? Animalele mereu ne împresionează, chiar dacă nouă nu ne vine a crede de ce sunt în stare să vacă. Într-o uşoară curbă, la vale, o vacă îşi pierde echilibrul şi o i-
O vacă patinând? Serios? De ce nu!? Animalele mereu ne împresionează, chiar dacă nouă nu ne vine a crede de ce sunt în stare să vacă. Într-o uşoară curbă, la vale, o vacă îşi pierde echilibrul şi o i-a pur şi simplu la vale, patinând, spre amuzamentul celor de faţă.
Read More
https://iubescromania.net/ati-vazut-vreodata-cum-arata-o-vaca-patinand-super-video
Advertisements
Dorel este foarte recunoscut ca fiind genul de om care strică tot, sau o dă mereu în bară şi întră în diverse bucucluri. De data asta, Dorel, vine mort de beat la muncă, unde este întâmpinat de către
Dorel este foarte recunoscut ca fiind genul de om care strică tot, sau o dă mereu în bară şi întră în diverse bucucluri. De data asta, Dorel, vine mort de beat la muncă, unde este întâmpinat de către colegii lui, spre amuzamentul tuturor. În cele din urmă, Dorel ajunge într-o baracă pentru a-şi reveni din beţie.
Read More
https://iubescromania.net/dorel-a-venit-la-munca-rupt-de-beat-vezi-ce-a-urmat
Până și găinile au momentele lor, în care vor să se destindă. Un asemenea fenomen se întâmplă și cu găina din imagini, care ia o poziție asemănătoare stării de amorțire, specifice morții. Astfel, ea r
Până și găinile au momentele lor, în care vor să se destindă. Un asemenea fenomen se întâmplă și cu găina din imagini, care ia o poziție asemănătoare stării de amorțire, specifice morții. Astfel, ea reușește să își sperie stăpânul, care nu avea de unde să știe că pasărea făcea, poate, yoga, într-un stil specific speciei sale.
Read More
https://iubescromania.net/barbatul-a-crezut-ca-gaina-si-a-dat-ultima-suflare-reactia-gainii-a-facut-multa-lume-sa-rada
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search