Advertisements

Dorel loveşte din nou

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

Dorel loveşte din nou

10 October 2017

Videoclipul este extrem de amuzant, prin modul în care combină două situații complet diferite, în care se află protagoniștii.


Astfel, în cea dintâi, un domn servește rapid o gustare, în timp ce, în același context, niște muncitori își efectuează măsurătorile, de parcă omul respectiv nici nu ar exista pe lângă ei.


Într-un final, domnul își iese din fire și reacționează la comportamentul muncitorilor, stârnind râsetele internauților.

https://iubescromania.net/dorel-loveste-din-nou
Atunci când vine vorba de trezitul de dimineaţă, mulţi dintre noi avem diverse preferinţe, sau diverse coşmaruri.Ba ne trezeşte vreun vecin, ba sună telefonul.Dar ce ne facem dacă ni se întâmplă exact
Atunci când vine vorba de trezitul de dimineaţă, mulţi dintre noi avem diverse preferinţe, sau diverse coşmaruri.Ba ne trezeşte vreun vecin, ba sună telefonul.Dar ce ne facem dacă ni se întâmplă exact ca în clipul de mai sus? V-aţi imaginat vreodată aşa ceva?
Read More
https://iubescromania.net/cel-mai-urat-mod-de-a-fi-trezita-dimineata
Advertisements

Pisica care imită cocoşul

17 November 2017
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o pisică ne arată că se poate şi acest lucru. Clipul a ajuns viral.
Read More
https://iubescromania.net/pisica-care-imita-cocosul
La nunți sunt întotdeauna și invitați al căror rol este să chiuie, iar femeia din imaginile de mai sus se conformează acestuia. Dacă nu a fost fixat dinainte, a picat la fix, având în vedere că prezen
La nunți sunt întotdeauna și invitați al căror rol este să chiuie, iar femeia din imaginile de mai sus se conformează acestuia. Dacă nu a fost fixat dinainte, a picat la fix, având în vedere că prezența chiuitorilor este de bun augur, la orice nuntă. Astfel, devine mai puțin important că doamna respectivă a adoptat acest comportament, ca urmare a manifestării unor reacții adverse ale consumului exagerat de alcool.
Read More
https://iubescromania.net/voi-ati-mai-vazut-o-asa-nuntasa-energica
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search