Advertisements

Deşi avea 5 copii, a adoptat alţi 3 copii ai vecinei care a murit

27 January 2018
Advertisements
Advertisements

Deşi avea 5 copii, a adoptat alţi 3 copii ai vecinei care a murit

27 January 2018
O mamă crescută la orfelinat, care avea cinci copii, a adoptat alţi trei copii ai vecinei sale.
În urma decesului mamei acestor trei copii, mama celor cinci s-a decis să-i adopte, chiar dacă nu are o situaţie materială şi financiară foarte bună.
Tot respectul pentru această mamă eroină!
https://iubescromania.net/desi-avea-5-copii-a-adoptat-alti-3-copii-ai-vecinei-care-a-murit
Dansul pinguinului este, într-adevăr, un dans care se obișnuiește pe la noi, la români, pe la orice petrecere mai dezlânțuită, în special pe la nunți. Însă domnul cu mustață de la capătul șirului form
Dansul pinguinului este, într-adevăr, un dans care se obișnuiește pe la noi, la români, pe la orice petrecere mai dezlânțuită, în special pe la nunți. Însă domnul cu mustață de la capătul șirului format pentru respectivul joc face furori, cu dansul lui puțin mai special. Acesta arată, de fapt, că domnul în cauză chiar vrea să se distreze și să-i distreze pe ceilalți, cu mișcările sale.
Read More
https://iubescromania.net/acest-domn-cu-mustata-te-va-amuza-cu-stilul-lui-de-a-dansa-dansul-piguinului
Advertisements
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti.
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti. Priviti insa, cum acesti bunici stiu sa dea un exemplu de iubire si vitalitate la nunta nepotilor lor. Si ce frumos stiu sa danseze. Felicitari acestor bunici pe cinste. Sa ii tina Dumnezeu ca frumos danseaza!
Read More
https://iubescromania.net/nunta-la-romani-si-o-pereche-de-bunici-pe-cinste-ia-uitati-cum-danseaza
Celebrii youtuberi deja nu mai ştiu ce să facă pentru a atrage atenţia asupra lor, şi a conţinutului lor. În clipul de mai sus avem un tânăr care a umplut cada cu biscuiţi OREO, apoi pur şi simplu s-a
Celebrii youtuberi deja nu mai ştiu ce să facă pentru a atrage atenţia asupra lor, şi a conţinutului lor. În clipul de mai sus avem un tânăr care a umplut cada cu biscuiţi OREO, apoi pur şi simplu s-a aruncat în cadă, ca şi când nimic nu s-a întâmplat.
Read More
https://iubescromania.net/a-facut-baie-intr-o-cada-plina-cu-biscuiti-oreo
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search