Advertisements

Dacă ai rău de avion, nu trebuie să vezi acest filmuleţ

11 October 2017
Advertisements
Advertisements

Dacă ai rău de avion, nu trebuie să vezi acest filmuleţ

11 October 2017

Cine nu a mers cu avionul măcar o dată în viața sa nu poate ști ce sentimente te pot încerca în momente ca cele vizionate în videoclipul de mai sus.


Acesta ne arată încercarea reușită, în cele din urmă, a pilotului, de a ateriza, pe timp de furtună, cu un avion de tip Airbus A38.


https://iubescromania.net/daca-ai-rau-de-avio-nu-trebuie-sa-vezi-acest-filmulet
Când vine vorba de performanță în tehnologie, un model Tesla nu mai are nevoie de prea multe prezentări să ne dovedească, o dată în plus, cât este de avansat. În acest videoclip, cel care supune mașin
Când vine vorba de performanță în tehnologie, un model Tesla nu mai are nevoie de prea multe prezentări să ne dovedească, o dată în plus, cât este de avansat. În acest videoclip, cel care supune mașina unui test adoarme la volan, iar autovehiculul încetinește treptat, până ce se oprește.
Read More
https://iubescromania.net/a-adormit-la-volan-unei-tesla-vezi-ce-a-urmat
Advertisements
Dansul feciorilor, specific mai multor zone din Transilvania este practicat în ocazii festive, numai de bărbaţi, iar specialiştii spun că este, din punct de vedere tehnic, unul dintre cele mai dificil
Dansul feciorilor, specific mai multor zone din Transilvania este practicat în ocazii festive, numai de bărbaţi, iar specialiştii spun că este, din punct de vedere tehnic, unul dintre cele mai dificile dansuri populare româneşti. Având în vedere caracterul reprezentativ al acestui dans, pentru țara noastră, el a fost inclus în Patrimoniul Unesco.
Read More
https://iubescromania.net/acesta-este-dansul-feciorilor-si-a-fost-inclus-in-patrimoniul-unesco
De cele mai multe ori, atunci când iubim, suntem în stare să facem cam orice pentru a demonstra persoanei iubite ce reprezintă pentru noi, şi cât de mult o iubim, şi vrem să rămână alături de noi. Băi
De cele mai multe ori, atunci când iubim, suntem în stare să facem cam orice pentru a demonstra persoanei iubite ce reprezintă pentru noi, şi cât de mult o iubim, şi vrem să rămână alături de noi. Băiatul este de apreciat că a lăsat emoţiile deoparte, şi a cântat superb privind-o pe iubita lui în ochi.
Read More
https://iubescromania.net/a-lasat-emotiile-la-o-parte-si-a-cantat-pentru-iubita-lui-merita-aprecierile-noastre
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search