Advertisements

Dacă ai rău de avion, nu trebuie să vezi acest filmuleţ

11 October 2017
Advertisements
Advertisements

Dacă ai rău de avion, nu trebuie să vezi acest filmuleţ

11 October 2017

Cine nu a mers cu avionul măcar o dată în viața sa nu poate ști ce sentimente te pot încerca în momente ca cele vizionate în videoclipul de mai sus.


Acesta ne arată încercarea reușită, în cele din urmă, a pilotului, de a ateriza, pe timp de furtună, cu un avion de tip Airbus A38.


https://iubescromania.net/daca-ai-rau-de-avio-nu-trebuie-sa-vezi-acest-filmulet
Dansul feciorilor, specific mai multor zone din Transilvania este practicat în ocazii festive, numai de bărbaţi, iar specialiştii spun că este, din punct de vedere tehnic, unul dintre cele mai dificil
Dansul feciorilor, specific mai multor zone din Transilvania este practicat în ocazii festive, numai de bărbaţi, iar specialiştii spun că este, din punct de vedere tehnic, unul dintre cele mai dificile dansuri populare româneşti. Având în vedere caracterul reprezentativ al acestui dans, pentru țara noastră, el a fost inclus în Patrimoniul Unesco.
Read More
https://iubescromania.net/acesta-este-dansul-feciorilor-si-a-fost-inclus-in-patrimoniul-unesco
Advertisements
Mereu ne-au plăcut şi ne-au lăsat gură cască trucurile cu cărţi.Magicienii în mod special fac trucuri cu cărţi, şocând pe toată lumea cu rezultatele lor încredibile. În acest clip avem un truc deosebi
Mereu ne-au plăcut şi ne-au lăsat gură cască trucurile cu cărţi.Magicienii în mod special fac trucuri cu cărţi, şocând pe toată lumea cu rezultatele lor încredibile. În acest clip avem un truc deosebit, la care noi personal nu găsim explicaţie.Ne ajutaţi voi?
Read More
https://iubescromania.net/ne-poti-explica-acest-truc-de-carti

Pisica care imită cocoşul

17 November 2017
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o pisică ne arată că se poate şi acest lucru. Clipul a ajuns viral.
Read More
https://iubescromania.net/pisica-care-imita-cocosul
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search