Advertisements

Dacă ai rău de avion, nu trebuie să vezi acest filmuleţ

11 October 2017
Advertisements
Advertisements

Dacă ai rău de avion, nu trebuie să vezi acest filmuleţ

11 October 2017

Cine nu a mers cu avionul măcar o dată în viața sa nu poate ști ce sentimente te pot încerca în momente ca cele vizionate în videoclipul de mai sus.


Acesta ne arată încercarea reușită, în cele din urmă, a pilotului, de a ateriza, pe timp de furtună, cu un avion de tip Airbus A38.


http://iubescromania.net/daca-ai-rau-de-avio-nu-trebuie-sa-vezi-acest-filmulet
Mereu ne plangem noi oamenii de una, de alta, ba ca nu putem sa facem lucrurile cum trebuie sau la timp. Ea s-a nascut fara maini, dar nu este complexata, nu se plange si reuseste sa se descurce in vi
Mereu ne plangem noi oamenii de una, de alta, ba ca nu putem sa facem lucrurile cum trebuie sau la timp. Ea s-a nascut fara maini, dar nu este complexata, nu se plange si reuseste sa se descurce in viata, folosindu-si picioarele si gura in locul mainilor. Fara maini, gateste, merge la servici si la cumparaturi. Deci, cred ca de acum, nu ne vom mai plange ca nu putem! Totul se poate cu vointa!
Read More
http://iubescromania.net/iubirea-dincolo-de-boala-si-de-scaunul-cu-rotile
Advertisements
Este mai mult decât amuzant să vedem cum se exprimă o doamnă, care abia a venit din Italia, unde a fost plecată pentru a munci. Se pare că, după numai 3 luni de muncă în străinătate, oamenii își pot u
Este mai mult decât amuzant să vedem cum se exprimă o doamnă, care abia a venit din Italia, unde a fost plecată pentru a munci. Se pare că, după numai 3 luni de muncă în străinătate, oamenii își pot uita limba natală (în cazul de față, limba română), astfel încât să amestece, în modul prezentat în filmuleț, cele două limbi (româna și italiana), până la incoerență, uneori.
Read More
http://iubescromania.net/dupa-3-luni-de-italia-a-uitat-limba-romana
O tânără talentată, deja devenită cunoscută în mediul online, Andreea Rus interpretează melodia “Toți am fost copii odată”, invitând la introspecție, dar și delectându-ne cu vocea ei. Andreea este dov
O tânără talentată, deja devenită cunoscută în mediul online, Andreea Rus interpretează melodia “Toți am fost copii odată”, invitând la introspecție, dar și delectându-ne cu vocea ei. Andreea este dovada vie că abilitățile cu care ai fost înzestrat pot prinde expresie, în orice moment.
Read More
http://iubescromania.net/toti-am-fost-copii-odata-o-melodii-dedicata-tuturor-romanilor
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search