Advertisements

Cum se face trezirea la arabi

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

Cum se face trezirea la arabi

10 October 2017

Videoclipul de mai sus este unul de tip prank, în genul celor care au mult succes, la ora actuală, în mediul online, în special printre tineri.


Acesta ne arată gluma pe care i-o face un amic, unui arab care dormea. Astfel, acesta îi leagă arabului o petardă pe piept și îi dă foc. Bineînțeles că gestul îl trezește speriat pe arab și îi face pe ceilalți aflați de față să izbucnească în râs.

https://iubescromania.net/cum-se-face-trezirea-la-arabi
Nu încerca așa ceva acasă! Această femeie e tare ca fierul și, fără îndoială, posedă niște puteri supranaturale. O fi urmașă necunoscută a lui Bruce Lee? Ce ai să vezi e 100% real și o să te lase fără
Nu încerca așa ceva acasă! Această femeie e tare ca fierul și, fără îndoială, posedă niște puteri supranaturale. O fi urmașă necunoscută a lui Bruce Lee? Ce ai să vezi e 100% real și o să te lase fără cuvinte. Convinge-te singur că și femeile pot fi maestrele artelor marțiale!
Read More
https://iubescromania.net/femeia-bruce-lee-tare-ca-piatra-iute-ca-sageata
Advertisements
Aparent, acesta este un videoclip amuzant, în care o femeie încearcă, în zadar, să meargă pe niște tocuri extrem de înalte și subțiri, pe gheață. Dar de fapt, strădania femeii merită apreciată, mai al
Aparent, acesta este un videoclip amuzant, în care o femeie încearcă, în zadar, să meargă pe niște tocuri extrem de înalte și subțiri, pe gheață. Dar de fapt, strădania femeii merită apreciată, mai ales că modelul ales să interpreteze acest rol arată foarte bine. În acest sens, chiar și mișcările acesteia, pe gheață seamănă puțin cu dansul, fie el și puțin împiedicat, al unei păsări.
Read More
https://iubescromania.net/o-blonda-cu-tocuri-pe-gheata
Copiii spun adesea lucruri care ne fac să realizăm cât de atenți sunt la noi, în momentele în care noi credem că ei nu ne văd sau nu ne ascultă. Astfel, băiețelul din imagine se manifestă în perfectă
Copiii spun adesea lucruri care ne fac să realizăm cât de atenți sunt la noi, în momentele în care noi credem că ei nu ne văd sau nu ne ascultă. Astfel, băiețelul din imagine se manifestă în perfectă armonie cu ceea ce a văzut, la modelul corespondent, respectiv tatăl, din familie. Este hazliu cum, la un moment dat, reușește s-o supere pe mama lui și mai tare, când rostește un clișeu din vorbele celor mari, și anume că “femeile trebuie să-i asculte pe bărbați”.
Read More
https://iubescromania.net/cel-mai-tare-copil-de-pe-internet
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search