Advertisements

Cum se face trezirea la arabi

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

Cum se face trezirea la arabi

10 October 2017

Videoclipul de mai sus este unul de tip prank, în genul celor care au mult succes, la ora actuală, în mediul online, în special printre tineri.


Acesta ne arată gluma pe care i-o face un amic, unui arab care dormea. Astfel, acesta îi leagă arabului o petardă pe piept și îi dă foc. Bineînțeles că gestul îl trezește speriat pe arab și îi face pe ceilalți aflați de față să izbucnească în râs.

https://iubescromania.net/cum-se-face-trezirea-la-arabi
Până și găinile au momentele lor, în care vor să se destindă. Un asemenea fenomen se întâmplă și cu găina din imagini, care ia o poziție asemănătoare stării de amorțire, specifice morții. Astfel, ea r
Până și găinile au momentele lor, în care vor să se destindă. Un asemenea fenomen se întâmplă și cu găina din imagini, care ia o poziție asemănătoare stării de amorțire, specifice morții. Astfel, ea reușește să își sperie stăpânul, care nu avea de unde să știe că pasărea făcea, poate, yoga, într-un stil specific speciei sale.
Read More
https://iubescromania.net/barbatul-a-crezut-ca-gaina-si-a-dat-ultima-suflare-reactia-gainii-a-facut-multa-lume-sa-rada
Advertisements
La nunți sunt întotdeauna și invitați al căror rol este să chiuie, iar femeia din imaginile de mai sus se conformează acestuia. Dacă nu a fost fixat dinainte, a picat la fix, având în vedere că prezen
La nunți sunt întotdeauna și invitați al căror rol este să chiuie, iar femeia din imaginile de mai sus se conformează acestuia. Dacă nu a fost fixat dinainte, a picat la fix, având în vedere că prezența chiuitorilor este de bun augur, la orice nuntă. Astfel, devine mai puțin important că doamna respectivă a adoptat acest comportament, ca urmare a manifestării unor reacții adverse ale consumului exagerat de alcool.
Read More
https://iubescromania.net/voi-ati-mai-vazut-o-asa-nuntasa-energica
Copiii spun adesea lucruri care ne fac să realizăm cât de atenți sunt la noi, în momentele în care noi credem că ei nu ne văd sau nu ne ascultă. Astfel, băiețelul din imagine se manifestă în perfectă
Copiii spun adesea lucruri care ne fac să realizăm cât de atenți sunt la noi, în momentele în care noi credem că ei nu ne văd sau nu ne ascultă. Astfel, băiețelul din imagine se manifestă în perfectă armonie cu ceea ce a văzut, la modelul corespondent, respectiv tatăl, din familie. Este hazliu cum, la un moment dat, reușește s-o supere pe mama lui și mai tare, când rostește un clișeu din vorbele celor mari, și anume că “femeile trebuie să-i asculte pe bărbați”.
Read More
https://iubescromania.net/cel-mai-tare-copil-de-pe-internet
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search