Advertisements

Cum se face trezirea la arabi

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

Cum se face trezirea la arabi

10 October 2017

Videoclipul de mai sus este unul de tip prank, în genul celor care au mult succes, la ora actuală, în mediul online, în special printre tineri.


Acesta ne arată gluma pe care i-o face un amic, unui arab care dormea. Astfel, acesta îi leagă arabului o petardă pe piept și îi dă foc. Bineînțeles că gestul îl trezește speriat pe arab și îi face pe ceilalți aflați de față să izbucnească în râs.

http://iubescromania.net/cum-se-face-trezirea-la-arabi
“Să trăiască nașii, măi!” este una dintre urările cele mai uzuale, în timpul desfășurării unei nunți, dar modul în care femeia din imagini realizează strigătura este inedit. Urătura acesteia, însoțită
“Să trăiască nașii, măi!” este una dintre urările cele mai uzuale, în timpul desfășurării unei nunți, dar modul în care femeia din imagini realizează strigătura este inedit. Urătura acesteia, însoțită de chiuiturile de rigoare atrage atenția celor prezenți, care o filmează, spre a o face virală pe internet.
Read More
http://iubescromania.net/sa-traiasca-nasii-mai-cea-mai-virala-urare-de-pe-internet
Advertisements

Pisica care imită cocoşul

17 November 2017
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o pisică ne arată că se poate şi acest lucru. Clipul a ajuns viral.
Read More
http://iubescromania.net/pisica-care-imita-cocosul
Dacă până și Putin, ca reprezentant al unei conduceri comuniste, renumită prin rigiditate reușește să spună bancuri înseamnă că nici chiar rușii nu stau prea rău, la capitolul umor. Este adevărat că b
Dacă până și Putin, ca reprezentant al unei conduceri comuniste, renumită prin rigiditate reușește să spună bancuri înseamnă că nici chiar rușii nu stau prea rău, la capitolul umor. Este adevărat că bancul are în vedere o situație legată de război, așa că aici intervine, desigur, abilitatea lui Putin, ca șef de stat, de a menține discuția în context, reușind, în același timp, să destindă puțin atmosfera.
Read More
http://iubescromania.net/vezi-cum-arata-putin-cand-spune-bancuri
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search