Advertisements

Cum se face trezirea la arabi

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

Cum se face trezirea la arabi

10 October 2017

Videoclipul de mai sus este unul de tip prank, în genul celor care au mult succes, la ora actuală, în mediul online, în special printre tineri.


Acesta ne arată gluma pe care i-o face un amic, unui arab care dormea. Astfel, acesta îi leagă arabului o petardă pe piept și îi dă foc. Bineînțeles că gestul îl trezește speriat pe arab și îi face pe ceilalți aflați de față să izbucnească în râs.

https://iubescromania.net/cum-se-face-trezirea-la-arabi
Ce fac oare oamenii cand sunt la statia PECO si se plictisesc?! ASTA! Fiecare face ce il taie capul, crezand ca nu il vede nimeni. Razi cu lacrimi privindu-i! Unii danseaza, altii canta, altii sar, do
Ce fac oare oamenii cand sunt la statia PECO si se plictisesc?! ASTA! Fiecare face ce il taie capul, crezand ca nu il vede nimeni. Razi cu lacrimi privindu-i! Unii danseaza, altii canta, altii sar, dovada clara a faptului ca nu crestem mari niciodata, iar in noi intotdeauna va fi adormit un copil. Cand se trezeste? Instataneu!
Read More
https://iubescromania.net/ce-faci-cand-nu-ai-ce-face-te-uiti-pe-camere-ce-vezi-devine-viral-razi-cu-lacrimi
Advertisements
Filmulețul de mai sus este demn de cascadorii râsului. Acesta vizează un hoț, care, aflat în plină acțiune, este dat de gol de un câine, care păzea locuința respectivă. Amuzant este că hoțul, luat pri
Filmulețul de mai sus este demn de cascadorii râsului. Acesta vizează un hoț, care, aflat în plină acțiune, este dat de gol de un câine, care păzea locuința respectivă. Amuzant este că hoțul, luat prin surprindere, abia nimerește gardul, pe care îl escaladează în viteză, de frica animalului.
Read More
https://iubescromania.net/spargator-de-locuinte-la-un-pas-de-a-fi-sfasiat-de-un-caine-infiorator-de-tot-rasul
Dorel este foarte recunoscut ca fiind genul de om care strică tot, sau o dă mereu în bară şi întră în diverse bucucluri. De data asta, Dorel, vine mort de beat la muncă, unde este întâmpinat de către
Dorel este foarte recunoscut ca fiind genul de om care strică tot, sau o dă mereu în bară şi întră în diverse bucucluri. De data asta, Dorel, vine mort de beat la muncă, unde este întâmpinat de către colegii lui, spre amuzamentul tuturor. În cele din urmă, Dorel ajunge într-o baracă pentru a-şi reveni din beţie.
Read More
https://iubescromania.net/dorel-a-venit-la-munca-rupt-de-beat-vezi-ce-a-urmat
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search