Advertisements

Cea mai tare urătură

14 December 2017
Advertisements
Advertisements

Cea mai tare urătură

14 December 2017
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani.
În locul colindului agrar “Plugușorul”, bătrânul adresează o satiră parlamentarilor români, oamenilor politici și celor din administrația publică locală, avertizând asupra problemelor cu care se confruntă majoritatea oamenilor săraci și societatea românească în general.
https://iubescromania.net/cea-mai-tare-uratura
Când vine vorba de cereri în căsătorie, reacțiile pot fi din cele mai bizare, câteodată, având în vedere unicitatea evenimentului respectiv, în viața oricui. O reacție asemănătoare este și cea din fil
Când vine vorba de cereri în căsătorie, reacțiile pot fi din cele mai bizare, câteodată, având în vedere unicitatea evenimentului respectiv, în viața oricui. O reacție asemănătoare este și cea din filmulețul de față, în care tânăra îl pălmuiește ușor pe iubitul ei, după ce acesta o cere în căsătorie, crezând că el glumește. Când realizează, însă, că totul este serios, fata își schimbă atitudinea și își exprimă fericirea.
Read More
https://iubescromania.net/cea-mai-amuzanta-reactia-la-o-cerere-in-casatorie-video
Advertisements
Este adevărat că România nu stă foarte bine la capitolul “dotare cu mijloace de transport în comun corespunzătoare”, dar asta nu înseamnă că trebuie să luăm exemplu de la tinerii din imaginile de mai
Este adevărat că România nu stă foarte bine la capitolul “dotare cu mijloace de transport în comun corespunzătoare”, dar asta nu înseamnă că trebuie să luăm exemplu de la tinerii din imaginile de mai sus. Din păcate, asta este realitatea și unora dintre români le place să strice și ceea ce au sau li se oferă.
Read More
https://iubescromania.net/un-grup-de-tineri-romani-filmat-in-timp-ce-vandaliza-un-tramvai-ii-recunoaste-careva

Cea mai tare urătură

14 December 2017
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani. În locul colin
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani. În locul colindului agrar “Plugușorul”, bătrânul adresează o satiră parlamentarilor români, oamenilor politici și celor din administrația publică locală, avertizând asupra problemelor cu care se confruntă majoritatea oamenilor săraci și societatea românească în general.
Read More
https://iubescromania.net/cea-mai-tare-uratura
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search