Advertisements

Cea mai frumoasa melodie (arabeasca) de dragoste

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Cea mai frumoasa melodie (arabeasca) de dragoste

24 February 2018
Un stil aparte şi un sound aşa cum ne place nouă, iubitorii de muzică arăbească.
Această melodie este cea mai frumoasă melodie arăbească, fiind extraordinar de apreciată la nivel global.
Vă lăsăm să savuraţi această superbă melodie, şi nu uitaţi să daţi share pe facebook ca să fie ascultată şi de prietenii voştrii.
https://iubescromania.net/cea-mai-frumoasa-melodie-arabeasca-de-dragoste
Dupa ce initial a lansat melodia care a avut un success covarsitor, iubita artista Andra, lanseaza albumul "Inevitabil va fi bine", album muzical care va cuprinde colaborari de exceptie ale Andrei cu
Dupa ce initial a lansat melodia care a avut un success covarsitor, iubita artista Andra, lanseaza albumul "Inevitabil va fi bine", album muzical care va cuprinde colaborari de exceptie ale Andrei cu Vunk, Marcel Pavel si What's Up. Andra si Marcel Pavel sunt doua voci pline, calde si de mare exceptie. Toata lumea si-a dorit sa ii auda cantand impreuna si ar fi fost chiar pacat ca cei doi mari artisti ai scenei sa nu fi realizat un duet. Ca atare, duetul lor a avut un mare success, iar noi suntem bucurosi ca am avut aceasta fericire!
Read More
https://iubescromania.net/andra-si-marcel-pavel-sunt-doua-voci-pline-calde-si-de-mare-exceptie
Advertisements
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti.
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti. Priviti insa, cum acesti bunici stiu sa dea un exemplu de iubire si vitalitate la nunta nepotilor lor. Si ce frumos stiu sa danseze. Felicitari acestor bunici pe cinste. Sa ii tina Dumnezeu ca frumos danseaza!
Read More
https://iubescromania.net/nunta-la-romani-si-o-pereche-de-bunici-pe-cinste-ia-uitati-cum-danseaza

Cea mai tare urătură

14 December 2017
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani. În locul colin
Un bătrân nevoiaș aflat la chilia pustnicului Daniel Sihastrul, urează vizitatorilor “La mulțI ani!” într-un mod inedit fiind recompensat din mila trecătorilor cu diferite sume de bani. În locul colindului agrar “Plugușorul”, bătrânul adresează o satiră parlamentarilor români, oamenilor politici și celor din administrația publică locală, avertizând asupra problemelor cu care se confruntă majoritatea oamenilor săraci și societatea românească în general.
Read More
https://iubescromania.net/cea-mai-tare-uratura
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search