Advertisements

Aţi văzut vreodată cum arată o VACĂ patinând? - super video

04 February 2018
Advertisements
Advertisements

Aţi văzut vreodată cum arată o VACĂ patinând? - super video

04 February 2018
O vacă patinând? Serios? De ce nu!? Animalele mereu ne împresionează, chiar dacă nouă nu ne vine a crede de ce sunt în stare să vacă.
Într-o uşoară curbă, la vale, o vacă îşi pierde echilibrul şi o i-a pur şi simplu la vale, patinând, spre amuzamentul celor de faţă.
https://iubescromania.net/ati-vazut-vreodata-cum-arata-o-vaca-patinand-super-video
Uneori, natura ne da lectii si ne invata despre noi lucruri de care nici nu stiam. Ne reinvata lectia umanitatii, a blandetii si ne aminteste ca putem fi parinti si pentru animalutele salbatice aflate
Uneori, natura ne da lectii si ne invata despre noi lucruri de care nici nu stiam. Ne reinvata lectia umanitatii, a blandetii si ne aminteste ca putem fi parinti si pentru animalutele salbatice aflate in pericol sau abandonate. Acest barbat, a vazut pe marginea drumului doi puiuti de caprioara si desi stia ca nu e adecavat sa se apropie de ei, a decis sa mearga sa vada ce s-a intamplat cu ei. Puiutii nu s-au speriat cum ar fi fost de asteptat ci l-au acceptat, al doilea puiut apropiindu-se de el si lipndu-se efectiv de piciorul sau, unde a cautat caldura si sprijin.
Read More
https://iubescromania.net/uneori-natura-ne-da-lectii-a-vazut-doi-puiuti-de-caprioara-si-a-mers-la-ei
Advertisements
Ne place să facem sport în aer liber, mai ales dacă este pe o bicicletă, în aer liber. În acest videoclip avem doi biciclişti dornici de aventură. Unul merge mai tare faţă de celălalt. Printre copaci
Ne place să facem sport în aer liber, mai ales dacă este pe o bicicletă, în aer liber. În acest videoclip avem doi biciclişti dornici de aventură. Unul merge mai tare faţă de celălalt. Printre copaci îşi face apariţia un urs, care începe goana după primul biciclist.
Read More
https://iubescromania.net/biciclist-urmarit-prin-padure-de-urs
Jocul ursului, obicei popular din zona Moldovei, mostenit din mosi stamosi in comuna Asau, judetul Bacau de un grup de tineri cu drag de traditii. Primul organizator al acetei cete a fost Nicodim Gavr
Jocul ursului, obicei popular din zona Moldovei, mostenit din mosi stamosi in comuna Asau, judetul Bacau de un grup de tineri cu drag de traditii. Primul organizator al acetei cete a fost Nicodim Gavrila, anii 1950-1960, continuatorul este fiul NICODIM DANIEL si nepotul NICODIM IONUT DANIEL.
Read More
https://iubescromania.net/jocul-ursilor-din-asau-judetul-bacau
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search