Advertisements

Aţi văzut vreodată cum arată o VACĂ patinând? - super video

04 February 2018
Advertisements
Advertisements

Aţi văzut vreodată cum arată o VACĂ patinând? - super video

04 February 2018
O vacă patinând? Serios? De ce nu!? Animalele mereu ne împresionează, chiar dacă nouă nu ne vine a crede de ce sunt în stare să vacă.
Într-o uşoară curbă, la vale, o vacă îşi pierde echilibrul şi o i-a pur şi simplu la vale, patinând, spre amuzamentul celor de faţă.
https://iubescromania.net/ati-vazut-vreodata-cum-arata-o-vaca-patinand-super-video
Uimitor sau nu, acest câţel reuseşte să ne uimească prin faptul de a cânta la un pian. Acest căţel face parte din uimirile plăcute ale internetului, devenind viral în partea sud a Americii. Dacă ţi-a
Uimitor sau nu, acest câţel reuseşte să ne uimească prin faptul de a cânta la un pian. Acest căţel face parte din uimirile plăcute ale internetului, devenind viral în partea sud a Americii. Dacă ţi-a plăcut acest clip, nu uita să dai un share prietenilor tăi de pe facebook.
Read More
https://iubescromania.net/acest-catel-canta-la-pian
Advertisements
Intotdeauna cand unul doarme, celalalt vrea sa il trezeasca. Asa este si in cazul acestor catelusi husky. Cei patru frati dorm dusi, iar al cincilea nu are somn si incepe sa faca vocalize ca sa isi tr
Intotdeauna cand unul doarme, celalalt vrea sa il trezeasca. Asa este si in cazul acestor catelusi husky. Cei patru frati dorm dusi, iar al cincilea nu are somn si incepe sa faca vocalize ca sa isi trezeasca fratiorii sa ii tina de urat. El se vaita in limba lui, de-a dreptul amuzant ce e drept, dar ceilalti dormi dusi, de parca nici nu l-ar auzi. Husky este o rasa de caini extreme de inteligenta, iubitoare si loiala, caruia daca i-ai cucerit inima si increderea, iti va fi alaturi in absolut orice si nu te va parasi niciodata.
Read More
https://iubescromania.net/cand-stapanul-nu-i-acasa-husky-plange-ca-nu-are-somn

Pisica care imită cocoşul

17 November 2017
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o pisică ne arată că se poate şi acest lucru. Clipul a ajuns viral.
Read More
https://iubescromania.net/pisica-care-imita-cocosul
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search