Advertisements

Asta este cea mai frumoasa melodie populara - Suna-n toata Europa

25 February 2018
Advertisements
Advertisements

Asta este cea mai frumoasa melodie populara - Suna-n toata Europa

25 February 2018
Dragii nostri moldoveni de peste Prut, au venit cu o super melodie. Cu un videoclip extravagand, cu dansatori populari, melodia a reusit sa se faca auzita de romanasii nostrii de pe toate meleagurile lumii.
Videoclipul a depăşit foarte repede milionul de vizualizări, fiind catalogat un clip de succes.
http://iubescromania.net/asta-este-cea-mai-frumoasa-melodie-populara-suna-n-toata-europa
Se pare că imaginația umană, când vine vorba de interpretare cu ajutorul unor instrumente muzicale, depășește orice limite. În acest sens, nu trebuie să ne uimească prea tare prestația unui bătrân, ca
Se pare că imaginația umană, când vine vorba de interpretare cu ajutorul unor instrumente muzicale, depășește orice limite. În acest sens, nu trebuie să ne uimească prea tare prestația unui bătrân, care cântă, pe ritmurile unei melodii cunoscute, cu ajutorul a numai două linguri.
Read More
http://iubescromania.net/impresionant-un-domn-in-varsta-canta-cu-doua-linguri
Advertisements
O fetiță de origine română încântă publicul chinez, cu interpretarea unei melodii din repertoriul cultural al acestui popor. Copila îi lasă profund impresionați pe cei din sală și din juriu, iar noi,
O fetiță de origine română încântă publicul chinez, cu interpretarea unei melodii din repertoriul cultural al acestui popor. Copila îi lasă profund impresionați pe cei din sală și din juriu, iar noi, compatrioții ei, nu putem rămâne indiferenți la prestația ei, menită să aducă și un bun renume țării noastre, peste hotare.
Read More
http://iubescromania.net/o-romancuta-de-doar-7-ani-a-cucerit-inimile-chinezilor-cu-vocea-ei
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti.
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti. Priviti insa, cum acesti bunici stiu sa dea un exemplu de iubire si vitalitate la nunta nepotilor lor. Si ce frumos stiu sa danseze. Felicitari acestor bunici pe cinste. Sa ii tina Dumnezeu ca frumos danseaza!
Read More
http://iubescromania.net/nunta-la-romani-si-o-pereche-de-bunici-pe-cinste-ia-uitati-cum-danseaza
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search