Advertisements

Adi a murit în Italia. Prietenii au privit șocați totul! S-a ridicat și… Doamne, ce a urmat! Au venit cu elicopterul dar nu s-a mai putut face nimic. Cum s-a întâmplat…

08 February 2018
Advertisements
Advertisements

O tragedie cumplită s-a abătut asupra unei familii din Dej. Adi Ungur, un bărbat în vârstă de 43 de ani, de meserie șofer de tir, a murit într-o parcare din Italia la sfârșitul săptămânii trecute.

Adi se afla în acea parcare alături de alți colegi, însă s-a ridicat de lângă ei pentru a merge la toaletă, dar i s-a făcut rău și s-a prăbușit. Colegii săi, disperați, au anunțat imediat autoritățile și au sunat după ajutor, iar la fața locului chiar a venit rapid o ambulanță, ba chiar și un elicopter.

Din nefericire, pentru Adi Ungur nu s-a mai putut face nimic, colegii bărbatului în vârstă de 43 de ani spun că a suferit un infarct. Tragedia este și mai îngrozitoare, dat fiind că acasă îl așteptau soția și un copil.

„Adi Ungur a plecat în ultima cursă. Din primele informații a suferit stop cardiac. Colegul este din Dej. Corpul neînsuflețit al colegului va fi dus în țară în urmatoarele zile. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un cunoscut pe reţelele de socializare, pe când un coleg a scris și el pe Facebook:

„Draga prieten, îmi pare atât de rău ca nu am putut duce aceasta cursa împreuna pana la sfârșit! Să îţi dea Dumnezeu drum bun în continuare până în Rai, acolo unde El te-a chemat”.

Popular Galleries

Most Viewed Galleries
Advertisements
Share
x
x

Search