Advertisements

Acesta este DANSUL ANULUI pe melodia UN TRANDAFIR CRESTE LA FIRIDA MEA

24 February 2018
Advertisements
Advertisements

Acesta este DANSUL ANULUI pe melodia UN TRANDAFIR CRESTE LA FIRIDA MEA

24 February 2018
Un trandafir creste la firida mea, a devenit hitul anului 2017. Melodia ce se trage in folclorul aromân, a ajuns în mai puţin de 5 luni la peste 25 de milioane de vizualizări pe youtube.
Această melodie este pe placul tuturor, nemaiţinând cont de vârstă sau etnie.
http://iubescromania.net/acesta-este-dansul-anului-pe-melodia-un-trandafir-creste-la-firida-mea
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti.
Ca romanul e plin de voie buna, iubeste dansul, muzica populara si traditiile, toti o stim, ca fiecare a trait astfel de clipe acasa, la zile de nastere, la chefurile cu prietenii, la botez sau nunti. Priviti insa, cum acesti bunici stiu sa dea un exemplu de iubire si vitalitate la nunta nepotilor lor. Si ce frumos stiu sa danseze. Felicitari acestor bunici pe cinste. Sa ii tina Dumnezeu ca frumos danseaza!
Read More
http://iubescromania.net/nunta-la-romani-si-o-pereche-de-bunici-pe-cinste-ia-uitati-cum-danseaza-1
Advertisements
După reacția de încântare a miresei, ne dăm seama că surpriza făcută de către prietenii ei, cu ocazia nunții sale, a avut impactul dorit. Invitații tinerei încep să danseze, pe ritmurile unei melodii
După reacția de încântare a miresei, ne dăm seama că surpriza făcută de către prietenii ei, cu ocazia nunții sale, a avut impactul dorit. Invitații tinerei încep să danseze, pe ritmurile unei melodii destul de alerte, iar aceasta nu se poate reține să-i însoțească, în gesturi. Astfel, atmosfera se încinge, pentru a crea amintiri memorabile.
Read More
http://iubescromania.net/un-invitat-la-nunta-a-lasat-mireasa-cu-gura-deschisa
Doamne! Câtă pasiune pune acest român în ceea ce cântă. Este demn de apreciat, mai ales faptul că acest acordionist cântă în limba română, deşi, este înconjurat aproape numai de persoane de etnie musu
Doamne! Câtă pasiune pune acest român în ceea ce cântă. Este demn de apreciat, mai ales faptul că acest acordionist cântă în limba română, deşi, este înconjurat aproape numai de persoane de etnie musulmană. Tot respectul pentru acest român, care a ales să muncească şi să ne facă mândri de el.
Read More
http://iubescromania.net/ramas-fara-un-picior-un-roman-acordionist-canta-pe-strazile-din-instanbul
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search