Advertisements

Acest căţel, cântă la pian

17 November 2017
Advertisements
Advertisements

Acest căţel, cântă la pian

17 November 2017
Uimitor sau nu, acest câţel reuseşte să ne uimească prin faptul de a cânta la un pian.
Acest căţel face parte din uimirile plăcute ale internetului, devenind viral în partea sud a Americii.
Dacă ţi-a plăcut acest clip, nu uita să dai un share prietenilor tăi de pe facebook.
http://iubescromania.net/acest-catel-canta-la-pian
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos.
Credeai că este posibil să se adune o sută de cupluri şi să danseze sincron? Ei uite, a fost posibil şi unii au filmat treaba asta, pentru ca noi să ne putem bucura de un dans extraordinar de frumos. Vă rugăm să daţi SHARE acestui superb clip, pentru a fi vizionat şi de prietenii voştri de pe facebook!
Read More
http://iubescromania.net/100-de-cupluri-s-au-adunat-intr-un-dans-sincron-fenomenal-de-frumos
Advertisements
Cum ai reacționa dacă o blondă sexy ar încerca să te agațe la mall? Dar ce zici de gestul acestui bărbat din video? Uită-te atent și vezi de ce toată lumea din jur se miră și îl aplaudă. Nu știm dacă
Cum ai reacționa dacă o blondă sexy ar încerca să te agațe la mall? Dar ce zici de gestul acestui bărbat din video? Uită-te atent și vezi de ce toată lumea din jur se miră și îl aplaudă. Nu știm dacă a fost o întâmplare reală sau doar o farsă, însă reacția omului în orice caz e demnă de apreciere.
Read More
http://iubescromania.net/blonda-la-agatat-reactia-inopinata-a-unui-barbat
Omul din imagini a început să planteze câte un copac, în fiecare zi, cu 38 de ani în urmă, lucru de care se declară foarte mândru și fericit. Gestul său nu poate rămâne fără a fi remarcat, iar reporte
Omul din imagini a început să planteze câte un copac, în fiecare zi, cu 38 de ani în urmă, lucru de care se declară foarte mândru și fericit. Gestul său nu poate rămâne fără a fi remarcat, iar reporterii sunt primii care îl felicită pentru inițiativa de a popula zona în care locuiește, transformând-o într-o junglă plină de viață.
Read More
http://iubescromania.net/acum-38-de-ani-a-inceput-sa-planteze-cate-un-copac-in-fiecare-zi-vezi-cum-arata-acest-loc
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search