Advertisements

A luat BURTĂ de la 10 m înălţime

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

A luat BURTĂ de la 10 m înălţime

10 October 2017

Un amator de înot se pregătește să sară în bazinul cu apă, de la trambulină, dar se prăbușește în apă, pe burtă, fiind întâmpinat de râsetele spectatorilor.


Căzătura este și dureroasă, după cum se poate auzi, în urma impactului cu apa, într-o poziție greșită. Aceasta nu mai contează însă, având în vedere că omul s-a cam făcut de râs.

https://iubescromania.net/a-luat-burta-de-la-10-m-inaltime
Atunci când vine vorba de trezitul de dimineaţă, mulţi dintre noi avem diverse preferinţe, sau diverse coşmaruri.Ba ne trezeşte vreun vecin, ba sună telefonul.Dar ce ne facem dacă ni se întâmplă exact
Atunci când vine vorba de trezitul de dimineaţă, mulţi dintre noi avem diverse preferinţe, sau diverse coşmaruri.Ba ne trezeşte vreun vecin, ba sună telefonul.Dar ce ne facem dacă ni se întâmplă exact ca în clipul de mai sus? V-aţi imaginat vreodată aşa ceva?
Read More
https://iubescromania.net/cel-mai-urat-mod-de-a-fi-trezita-dimineata
Advertisements
Videoclipul prezintă imagini de la o nuntă inedită, în care cei care trebuie să fure mireasa, conform obiceiului tradițional, apar costumați în arabi. Unul dintre aceștia este și înarmat cu o mitralie
Videoclipul prezintă imagini de la o nuntă inedită, în care cei care trebuie să fure mireasa, conform obiceiului tradițional, apar costumați în arabi. Unul dintre aceștia este și înarmat cu o mitralieră, ceea ce face ca scena să fie ca decupată dintr-un film. Cântecul, dansul și chiuiturile mirenilor îi dau, însă, de gol pe aceștia, ceea ce nu face ca spectacolul să fie mai puțin gustat de către public.
Read More
https://iubescromania.net/mireasa-a-fost-furata-cu-mitraliera
Spre amuzamentul tuturor, blondele mereu ne şochează într-un mod foarte amuzant. În acest clip avem una bucată femeie cu părul blond, care încearcă să dea găuri într-un perete. Bormaşina este scoasă d
Spre amuzamentul tuturor, blondele mereu ne şochează într-un mod foarte amuzant. În acest clip avem una bucată femeie cu părul blond, care încearcă să dea găuri într-un perete. Bormaşina este scoasă din priză, dar aceasta nu îşi dă seama deloc. Clipul este foarte amuzant şi merită SHARE.
Read More
https://iubescromania.net/o-blonda-vrea-sa-dea-gauri-cu-bormasina-vezi-ce-a-urmat
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search