Advertisements

A luat BURTĂ de la 10 m înălţime

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

A luat BURTĂ de la 10 m înălţime

10 October 2017

Un amator de înot se pregătește să sară în bazinul cu apă, de la trambulină, dar se prăbușește în apă, pe burtă, fiind întâmpinat de râsetele spectatorilor.


Căzătura este și dureroasă, după cum se poate auzi, în urma impactului cu apa, într-o poziție greșită. Aceasta nu mai contează însă, având în vedere că omul s-a cam făcut de râs.

https://iubescromania.net/a-luat-burta-de-la-10-m-inaltime
Copiii spun adesea lucruri care ne fac să realizăm cât de atenți sunt la noi, în momentele în care noi credem că ei nu ne văd sau nu ne ascultă. Astfel, băiețelul din imagine se manifestă în perfectă
Copiii spun adesea lucruri care ne fac să realizăm cât de atenți sunt la noi, în momentele în care noi credem că ei nu ne văd sau nu ne ascultă. Astfel, băiețelul din imagine se manifestă în perfectă armonie cu ceea ce a văzut, la modelul corespondent, respectiv tatăl, din familie. Este hazliu cum, la un moment dat, reușește s-o supere pe mama lui și mai tare, când rostește un clișeu din vorbele celor mari, și anume că “femeile trebuie să-i asculte pe bărbați”.
Read More
https://iubescromania.net/cel-mai-tare-copil-de-pe-internet
Advertisements
Spre amuzamentul tuturor, blondele mereu ne şochează într-un mod foarte amuzant. În acest clip avem una bucată femeie cu părul blond, care încearcă să dea găuri într-un perete. Bormaşina este scoasă d
Spre amuzamentul tuturor, blondele mereu ne şochează într-un mod foarte amuzant. În acest clip avem una bucată femeie cu părul blond, care încearcă să dea găuri într-un perete. Bormaşina este scoasă din priză, dar aceasta nu îşi dă seama deloc. Clipul este foarte amuzant şi merită SHARE.
Read More
https://iubescromania.net/o-blonda-vrea-sa-dea-gauri-cu-bormasina-vezi-ce-a-urmat
Toate ca toate, dar un concurs de cărat nevasta chiar merită vazut! Imaginile de mai sus surprind o asemenea întrecere, care este finalizată și cu un premiu. Câștigătorul va primi o sumă egală cu greu
Toate ca toate, dar un concurs de cărat nevasta chiar merită vazut! Imaginile de mai sus surprind o asemenea întrecere, care este finalizată și cu un premiu. Câștigătorul va primi o sumă egală cu greutatea nevestei cărate, înmulțită cu 5. Ce ziceți, merită? Având în vedere zâmbetele premianților din final, suntem siguri că efortul a meritat.
Read More
https://iubescromania.net/concursul-mondial-de-carat-nevasta
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search