Advertisements

A luat BURTĂ de la 10 m înălţime

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

A luat BURTĂ de la 10 m înălţime

10 October 2017

Un amator de înot se pregătește să sară în bazinul cu apă, de la trambulină, dar se prăbușește în apă, pe burtă, fiind întâmpinat de râsetele spectatorilor.


Căzătura este și dureroasă, după cum se poate auzi, în urma impactului cu apa, într-o poziție greșită. Aceasta nu mai contează însă, având în vedere că omul s-a cam făcut de râs.

https://iubescromania.net/a-luat-burta-de-la-10-m-inaltime
Copiii spun adesea lucruri care ne fac să realizăm cât de atenți sunt la noi, în momentele în care noi credem că ei nu ne văd sau nu ne ascultă. Astfel, băiețelul din imagine se manifestă în perfectă
Copiii spun adesea lucruri care ne fac să realizăm cât de atenți sunt la noi, în momentele în care noi credem că ei nu ne văd sau nu ne ascultă. Astfel, băiețelul din imagine se manifestă în perfectă armonie cu ceea ce a văzut, la modelul corespondent, respectiv tatăl, din familie. Este hazliu cum, la un moment dat, reușește s-o supere pe mama lui și mai tare, când rostește un clișeu din vorbele celor mari, și anume că “femeile trebuie să-i asculte pe bărbați”.
Read More
https://iubescromania.net/cel-mai-tare-copil-de-pe-internet
Advertisements
Videoclipul prezintă imagini de la o nuntă inedită, în care cei care trebuie să fure mireasa, conform obiceiului tradițional, apar costumați în arabi. Unul dintre aceștia este și înarmat cu o mitralie
Videoclipul prezintă imagini de la o nuntă inedită, în care cei care trebuie să fure mireasa, conform obiceiului tradițional, apar costumați în arabi. Unul dintre aceștia este și înarmat cu o mitralieră, ceea ce face ca scena să fie ca decupată dintr-un film. Cântecul, dansul și chiuiturile mirenilor îi dau, însă, de gol pe aceștia, ceea ce nu face ca spectacolul să fie mai puțin gustat de către public.
Read More
https://iubescromania.net/mireasa-a-fost-furata-cu-mitraliera
Până și găinile au momentele lor, în care vor să se destindă. Un asemenea fenomen se întâmplă și cu găina din imagini, care ia o poziție asemănătoare stării de amorțire, specifice morții. Astfel, ea r
Până și găinile au momentele lor, în care vor să se destindă. Un asemenea fenomen se întâmplă și cu găina din imagini, care ia o poziție asemănătoare stării de amorțire, specifice morții. Astfel, ea reușește să își sperie stăpânul, care nu avea de unde să știe că pasărea făcea, poate, yoga, într-un stil specific speciei sale.
Read More
https://iubescromania.net/barbatul-a-crezut-ca-gaina-si-a-dat-ultima-suflare-reactia-gainii-a-facut-multa-lume-sa-rada
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search