Advertisements

A luat BURTĂ de la 10 m înălţime

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

A luat BURTĂ de la 10 m înălţime

10 October 2017

Un amator de înot se pregătește să sară în bazinul cu apă, de la trambulină, dar se prăbușește în apă, pe burtă, fiind întâmpinat de râsetele spectatorilor.


Căzătura este și dureroasă, după cum se poate auzi, în urma impactului cu apa, într-o poziție greșită. Aceasta nu mai contează însă, având în vedere că omul s-a cam făcut de râs.

http://iubescromania.net/a-luat-burta-de-la-10-m-inaltime
Dacă până și Putin, ca reprezentant al unei conduceri comuniste, renumită prin rigiditate reușește să spună bancuri înseamnă că nici chiar rușii nu stau prea rău, la capitolul umor. Este adevărat că b
Dacă până și Putin, ca reprezentant al unei conduceri comuniste, renumită prin rigiditate reușește să spună bancuri înseamnă că nici chiar rușii nu stau prea rău, la capitolul umor. Este adevărat că bancul are în vedere o situație legată de război, așa că aici intervine, desigur, abilitatea lui Putin, ca șef de stat, de a menține discuția în context, reușind, în același timp, să destindă puțin atmosfera.
Read More
http://iubescromania.net/vezi-cum-arata-putin-cand-spune-bancuri
Advertisements
Un tânăr îmbrăcat într-un costum de vacă :)), protestează cum că ar trebui ca noi, oamenii, să consumăm mai mult carnea de găină decât cea de vacă. După câteva momente au apărut alte persoane îmbrăcat
Un tânăr îmbrăcat într-un costum de vacă :)), protestează cum că ar trebui ca noi, oamenii, să consumăm mai mult carnea de găină decât cea de vacă. După câteva momente au apărut alte persoane îmbrăcate în găini, iar la alte câteva momente au mai apărut şi alte vaci :))
Read More
http://iubescromania.net/s-au-deghizat-in-vaci-si-gaini-ce-a-urmat-este-de-tot-rasul
Nimeni nu știe exact de ce latră câinii la lună, însă întrebarea persistă, încă, în mintea oamenilor. Cu atât mai mult devine amuzant acest filmuleț, în care este surprins un câine, care latră, și el,
Nimeni nu știe exact de ce latră câinii la lună, însă întrebarea persistă, încă, în mintea oamenilor. Cu atât mai mult devine amuzant acest filmuleț, în care este surprins un câine, care latră, și el, la lună, sperând că o va putea prinde, ca pe o minge, după îndemnurile stăpânilor săi.
Read More
http://iubescromania.net/tu-stiai-de-ce-latra-cainii-la-luna-priveste-acest-clip
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search