Advertisements

A fost pus la punct în trafic, fără drept la replică

31 October 2017
Advertisements
Advertisements

A fost pus la punct în trafic, fără drept la replică

31 October 2017

Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Însă atunci când suntem puși la punct, în plină stradă, când este și foarte aglomerat, este foarte probabil să nu avem chef de a răspunde.


Așa procedează și șoferul din imagini, care, atunci când i se atrage atenția asupra erorii comise în trafic, preferă să deschidă geamul din spatele mașinii, de unde scoate capul un câine mare. Cei care au filmat scena se distrează copios.

https://iubescromania.net/a-fost-pus-la-punct-in-trafic-fara-drept-la-replica
Mălin Bot este în mod sigur unul dintre cei mai curajoşi români pe care îi are ţara. Mereu ne surprinde cu interviuri, mai ales adresate politicienilor şi nu numai lor. De această dată l-a ales pe Gab
Mălin Bot este în mod sigur unul dintre cei mai curajoşi români pe care îi are ţara. Mereu ne surprinde cu interviuri, mai ales adresate politicienilor şi nu numai lor. De această dată l-a ales pe Gabriel Oprea. Un semianalfabet care a devenit doctor, spre uimirea lui Mălin Bot.
Read More
https://iubescromania.net/gabriel-oprea-este-intrebat-cum-a-ajuns-doctor
Advertisements
Toata lumea a auzit de lalele si de faptul ca ele sunt orinale din Olanda. Olandeze au niste tractoare speciale care cultiva lalelele. Campurile pline de lalele arata intr-un mod fantezist, incredibil
Toata lumea a auzit de lalele si de faptul ca ele sunt orinale din Olanda. Olandeze au niste tractoare speciale care cultiva lalelele. Campurile pline de lalele arata intr-un mod fantezist, incredibil de frumos. Iarasi ne demonstreaza incapabilitatea autoritatilor romane.
Read More
https://iubescromania.net/v-ar-placea-sa-vedeti-asa-ceva-si-in-romania
În filmulețul de mai sus, ne sunt prezentate câteva metode prin care putem afla dacă mierea pe care o cumpărăm de la producători sau din magazine este veritabilă. Putem afla acest lucru, dacă adăugăm
În filmulețul de mai sus, ne sunt prezentate câteva metode prin care putem afla dacă mierea pe care o cumpărăm de la producători sau din magazine este veritabilă. Putem afla acest lucru, dacă adăugăm puțină miere într-un pahar cu apă sau dacă înmuiem un capat de fitil în puțiă miere. În cazul în care mierea respectivă rămâne pe fundul paharului și, respectiv, când fitilul ia foc, în al doilea exemplu, înseamnă că mierea este pură.
Read More
https://iubescromania.net/stiai-asta-priveste-cum-afli-daca-mierea-este-contrafacuta
Advertisements
Share KAPAT
x
x

Search